Perşembe, Ekim 31, 2013

Silivrispor, 4.tura yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası’nda fırtına gibi esen Silivrispor 3.tur maçında 2. Lig ekibi Kartalspor’u, Taner Gürsoy'u uzatmalarda attığı gollerle 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.



3. Lig ekiplerinden Silivrispor Ziraat Türkiye Kupası’nda tarih yazmaya devam ediyor. Ligde kötü bir sezon geçirse de Türkiye Kupasında çok iyi bir performans sergileyen kırmızı-lacivertliler Kartalspor’u 2-1 mağlup etti. Kupada 3 maçını da kazanarak adını 4. tura yazdıran ekibimiz burada Süper Lig’de mücadele eden takımlarla eşleşecek.


 


Karşılaşmaya her iki tarafta kontrollü başladı, özellikle Silivrispor kanat organizasyonlarıyla Kartalspor kalesinde gol aradı.Maçın 18. dakikasında Silivrispor İsmail’le mutlak bir gol kaçırdı. Aynı dakikada Kartalspor’lu Emrah Bedir’in şutunu kaleci Rasim mükemmel çıkarttı.


 


Maçın 21. dakikasında Silivrispor’dan İhsancan rakibine sert girince sarı kartla cezalandırıldı. 31. dakikada Emrah Bedir, kaleci Rasim’le karşı karşıya kaldı, vuruşunda Rasim yine güzel bir kurtarış yaptı.


 


40. dakikada Silivrisporlu Engin Kartal ceza alanı içinde düşürüldü, maçın Hakemi mutlak penaltıyı vermeyince müsabakanın ilkyarısı 0-0 eşitlikle bitti.


 


İkinci yarıya her iki takımda kontrollü başladı. Dakika 77’de Silivrispor kalecisi Rasim mutlak bir golü çıkardı. Dakika 81’de Silivrispor İsmail’le Kartal ceza alanında mutlak bir golü kaçırdı.90 dakika boyunca başa baş geçen mücadele normal süre 0-0 berabere tamamladı.


 


102. dakikada Taner orta sahadan aldığı topla Kartal ceza alanına kadar indi, Kartallı oyuncular Taner’i düşürdü. Maçın Hakemi penaltıyı verdi. Taner kendi kazandığı penaltıyı yine kendisi kullanarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk uzatma devresi sonunda Taner 104. dakikada sol kanattan ceza sahasına girerek uzaktan vurduğu şutla golünü attı: 2-0.


 


Uzatmaların ilk devresi 2-0 bu skorla tamamlanırken ikinci yarıya Kartalspor daha atak başladı. Mutlak gole ihtiyacı olan Kartal 117. dakikada Kartalsporlu oyuncu Yasin Abdioğlu ile skoru 2-1 yaptı.  Bu dakikadan sonra karşılaşmada başka gol olmayınca tur atlayan taraf Silivrispor oldu. Karşılaşmada çok iyi mücadele sergileyen futbolcular ise alınan galibiyeti, dün doğum günü olan Silivrispor İdari Menejeri Özgür Kurt’a hediye ettiler.


 


STAT: Kartal
HAKEMLER: Emre Malok, Cüneyt Taner, Segah Tunçkol
KARTALSPOR: Osman, Yağızhan (Burak), Emrah (Yasin), Göktuğ, Savaş, Mert, Kerim, Muarrem (Okan), Cevat, Muammer, Ömer.
TEKNİK DİREKTÖR: Şaban Yıldırım
SİLİVRİSPOR: Rasim, Fuat, Yunus, Mustafa (Taner), İsmail (Gökhan), Engin (Abdulaziz), Hakan, Güray, Erkan, Muharrem, İhsancan.
TEKNİK DİREKTÖR: Erdal İşkar
SARI KARTLAR: Yağız Göktürk, Osman, Savaş, Ethem Ercan, Kerim, Mert / Yunus, Engin, Muharrem, Rasim, Abdulaziz, İsmail, İhsan Can
GOLLER:  Yasin / Taner (2)


HABER: ENGİN AKIN


[gallery link="file" columns="4" ids="89638,89639,89640,89641,89642,89643"]

2 yorum:

macir eser dedi ki...

silivri sporla ilgili yorumları neden kapattınız gerçekleri söylemek şuçmu ...engin bey size diyorum siz tarafsız değilsiniz kaleminiz taraflı yazıyor.eleştiri yok takım iyi gitmiyor sizde gerçekleri yazmıyorsunuz hani adalet birilerini kollaymayın tafarsız olun artık gazteci tarafsız olur ama siz taraflısınız...

akd dedi ki...

Silivrisporlu alakalı yorumları neden kapattğımız açıklayalım: Bu yorumlar nedeniyle mahkemelik olduk. Sizin gibi "Rumuzunuz macir eser yazıyor ama elektronik psota adresiniz başka bir ismi gösteriyor" kendini gizleyen yorumcular nedeniyle Silivrispor haberleri bir süreliğine yoruma kapatıldı. Bu yorumu da cevap vermek için onayladık, bilginiz olsun.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...