Perşembe, Ekim 17, 2013

Sancaktepe Zigana ile 1905 Maltepe puanları paylaştılar

İstanbul U15 Ligi 32. Grupta şampiyonluk adaylarından Sancaktepe Ziganaspor ile 1905 Maltepe Gençlik takımları Sarıgazi Stadında karşılaştılar. Nefesleri kesen mücadele 2-2 sonuçlandı.



Şampiyonluğa oynayan iki ekibin mücadelesi üst düzeydi, iki takımında hedefi 3 puan olunca ortaya göze hoş gelen bir futbol çıktı. Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelenin 15. Dakikada Maltepe temsilcisi golü buldu, serbest atışı direk kaleye vuran Ali mükemmel bir gol atarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.


 


25. dakikada evsahibi ekip beraberliği yakaladı, Caner kendi çabalarıyla girdiği ceza sahasında sert vuruşla topu ağlara yollayarak takımı adına beraberlik golünü kaydetti 1-1. İlk yarı beraberlikle geçildi. İkinci yarıya bordo mavililer golle başladı, Caner kafa ile attığı gol ile takımını 2-1 öne geçirdi.


 


Golü yiyen 1905 Maltepe Gençlik takımı beraberliği bulmak adına oyunu Zigana yarı sahasına yığsa da aradığı golü bulmakta oldukça zorlandı, Sancaktepe Zigana bu baskıyı atlatıp kontra ataklarla net pozisyonları Cumali ve Ozan ile değerlendiremedi. Maçın son dakikalarında yüklenen Maltepe temsilcisi beraberlik golünü buldu, Sancaktepe Zigana defansı topu uzaklaştıramayınca Hüsnü kafa ile topu ağlarla buluşturup maçın 2-2 beraberlikle sona ermesini sağladı.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="86512,86513"]


[gallery link="file" ids="86511"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...