Çarşamba, Ekim 23, 2013

PTT Gençlik-Esenkent Gençlikspor maçı yarıda kaldı

İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta PTT Gençlik-Esenkent Gençlikspor maçı, 85. dakikada konuk ekipten bir futbolcunun Hakem Sezer Polat'a kafa atması nedeniyle yarım kaldı.



Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'nda oynanan ve gergin bir havada geçen maçın ilk yarısını PTT 1-0 önde tamamladı. Esenkent Gençlik ikinci yarının başlarında eşitliği sağlasa da 59. dakikada Can Çatalbaş'ın ikinci sarı kartını görüp oyundan atılmasıyla sıkıntıya düştü. Bunu iyi değerlendiren ev sahibi takım oyunda yeniden üstünlüğü sağladı ve son bölümlere 2-1 öne girdi.


Maçın 85. dakikasında Esenkent Gençlikspor'dan Yıldırım Kandemir, Hakemin bir arkadaşını oyundan ihraç etmesine sinirlerek karşılaşmanın Hakemi Sezer Polat'a kafa attı. Suratına darbe alan Polat karşılaşmayı tatil ederken, yanında karşılaşmanın Gözlemcisi ve İl Hakem Kurulu eski Üyesi Yaşar Filiz'le birlikte karakola giderek kendisine saldıran futbolcudan şikayetçi oldu. Hakem Polat ayrıca Haseki Araştırma Hastanesi'nden de iş göremez raporu aldı.


Karşılaşmayla ilgili kararı TFF İstanbul İl Temsilciliği verecek.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR/EFKAN BUCAK

1 yorum:

KELMENT dedi ki...

Hakem Sezer Polat'a (maruz kalmış olduğu kafa darbesinden), futbolcu Yıldırım Kandemir'e (müsabakalardan men cezaları alacağından) ve Esenkent Gençlik spor kulübüne (hükmen mağlubiyet alacağından) dolayı geçmiş olsun.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...