Pazar, Ekim 27, 2013

Marufspor’dan çok sert açıklama

Zeytinburnuspor taraftarı olan iki kişinin Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Nejat Öntaş’a yapmış oldukları saldırılardan sessiz kalmayı tercih eden Bayrampaşa temsilcisi, Zeytinburnuspor Kulübü Başkanı Ünal Tombulel’in yapmış olduğu açıklamalara ise çok sert cevap vermeyi tercih etti.



Çankırı Marufspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada Başkan Ünal Tombulel olayları kışkırtmakla suçlanırken, 2 hafta sonra oynanacak maç için Cumhuriyet Savcıları ve İçişleri Bakanlığı göreve çağırıldı.


 


Çankırı Marufspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi.


 


Son günlerde cereyan eden Zeytinburnu Spor Kulübü taraftarlarının Teknik Direktörümüz Nejat Öntaş’a yapmış olduğu saldırı ve akabinde Zeytinburnuspor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Tombulel’in yapmış olduğu açıklamalara istinaden bu açıklamaları yapmamız kaçınılmaz olmuştur.


 


“Saldırıyı kınıyoruz”
Öncelikle bir kısım Zeytinburnuspor taraftarının hocamız Nejat Öntaş’a yapmış olduğu saldırıyı kınıyoruz. Bu tür olayların hiç bir spor müsabakası öncesi ve sonrasında tekrarlanmamasını diliyoruz. Bu saldırıyı Hocamız nezdinde kulübümüze yapılmış sayıyor ve Türk sporuna zarar verdiğini belirtmek istiyoruz.


 


“Başkan’ın açıklamaları daha tehlikeli”
Bu saldırı akabinde Zeytinburnu Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Tombulel’in yapmış olduğu açıklamaları ise bu saldırıdan daha tehlikeli bulduğumuzu belirtmek istiyoruz. Olay sonrasında Zeytinburnuspor Başkan Sayın Ünal Tombulel  "taraftarımız kendine yapılanı affetmez" diyerek vermiş olduğu demeç ile öncelikle Hocamız Sayın Nejat Öntaş’ı, kulübümüzü ve sporcularımızı açık hedef haline getirmiştir. Bu açıklamaları bir ihbar kabul ederek Cumhuriyet savcılarını göreve davet etmek istiyoruz.


 


“Bize saldırı olursa sebebi Tombulel’dir”
İki hafta sonrasında Zeytinburnuspor ile deplasmanda oynayacağımız mücadele esnasında öncesinde ve sonrasında meydana gelebilecek her türlü saldırı darp ve düşünmek bile istemediğimiz tüm olaylardan Sayın Ünal Tombulel’in sorumlu olacağını buradan ilan ediyor ve Emniyet birimlerini göreve davet ediyoruz.


 


“Kulübü yönetemediler, bu hale getirdiler”
Zeytinburnuspor ve camiası ile en ufak bir problemimiz yoktur ve tek bir amacımız vardır kulübümüzü her platformda saygı gören saygın bir kulüp haline getirmek, uygun şartlar yakalandığı en kısa süre içersinde de profesyonel liglere katılabilmek ve profesyonel takımlara oyuncu yetiştirebilmektir. Ne yazık ki Sayın Ünal Tombulel, Başkanı olduğu Kulübü gün ve gün profesyonellikten uzaklaştırmış ve bu aşamaya kadar geriletmiştir. Kendisini normal şartlarda suçlamamız söz konusu değildir. Ancak son yaşanan saldırı olayı, Söğütlüçeşme takımının yaşadığı son olay ve bugünkü Güneştepespor maçında yaşanan olaylar kendilerinin ne kadar ipleri ellerinden kaçırdığını ve kulüplerini yönetilemez hale getirdiklerini göstermekte ve bu Zeytinburnu kulübü gibi bir dev bir çınarın neden bu hale düştüğünün en önemli kanıtlarıdır.


 


“Rakip takımlar için bir terör unsuru haline geldiler”
Bu vesile ile Amatör Kulüpler Federasyonu yetkililerinin bu olaylara duyarlı olacağını ve gerekli tüm tedbirleri alacaklarına inanmaktayız. Zeytinburnuspor kulübü spor yapmaktan uzaklaşmış ve maalesef ki rakip takımlar için bir terör unsuru haline gelmiştir. Sporun dostluk, kardeşlik ve barış unsurlarını içerdiğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.


 


“Tombulel gerçekleri saklıyor”
Hocamıza isnat edilen Zeytinburnuspor oyuncularını kaçırdı açıklamasına gelince; Geçen sezon başı eski Zeytinburnuspor oyuncusu olması ve bir vefa örneği olması adına bir takım oyuncuları Zeytinburnuspor Kulübüne kazandırmıştır. Ancak şehir dışından gelen bu genç ve ilk defa gurbete çıkmış olan çocuklar Zeytinburnuspor Kulübünce ortada bırakılmış ve tabiri yerinde ise bir kuruşa muhtaç hale gelmişlerdir. Doğal olarak onları bu takıma kazandırılmasında ön ayak olan Sayın Hocamız Nejat Öntaş’a "hocam sen bizi nereye getirdin?" diyerek isyan etmişler ve Zeytinburnuspor Kulübü tarafından otobüs biletleri alınarak geldikleri yere geri gönderilmişlerdir. Ayrıca bu gerçekler Sayın Ünal Tombulel tarafından bilinmekte ve saklanılmaktadır.


 


Tüm bu vesile ile Cumhuriyet savcılarını, İçişleri Bakanlığını, İstanbul Emniyet Müdürlüğünü, Amatör Kulüpler Federasyonunu ve gerçek Zeytinburnuspor taraftarlarını göreve davet ediyoruz.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

7 yorum:

Zeytinburnuspor Taraftarı dedi ki...

Biz Zeytinburnuspor Taraftarı Olarak Marufsporu İyi karsılıcagımızdan Hiç sıkıntıları olmasın...gerekirse 10.000 Tane Çevik kuvvet gelsede Zeytinburnu Taraftarı Yanlış Yapanı AFFETMEZ..Nejat öntaşın Mecidiyeköy macına giriş esnasında Zeytinburnuspora ve Taraftarına küfür etmiştir..Bunu Sadece 2 Zeytinburnulu tepki koyup nejat öntaşa saldırmıstır Yapılan Yapıldı unutulup gitsin... Biz saldırmak istersek Bile Kimse Taraftarı durduramaz Bizi Marufsporun Oyuncuları Kıskırtmadıgı Taraftar Zaten Alkışlar...! (Zeytinburnuspor Taraftarı)

insanlik adina top oyna zeytn dedi ki...

Dun oynanan zeytinburnu-gunestepe macindada insanca davranmistiniz kardesim hatitliyorum 90+4 gunestepe gol attiktan sonra neler oldu herkes gordu dilerimki bu grupta hakettigi gibi oynayipta kazanarak.gelen bi takim cikar her hafta pravakotorluk yaparak mac kazanmayla bi yerlere gelemiceksiniz asla oraya 15 20 tane ilkokul cocuguyla toplanip bieeyleri kanitlamaya calismayin gecen sene kume duserken baskanin yaptigi terbiyesizlikleri aciklamayalm bence herkz isine baksin futbol sahada oynanip kazanilir kirli oyunlarla bi yere gelemezsiniz...!

ergün edepali dedi ki...

dün oynadığımız zeytinburnuspor güneştepe müsabakasının 90-4 dakikasındaki golden sonra olanlarla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım o dakikaya gelene kadar stada ulaştığımız andan itibaren zeytinburnu spor kulübü yöneticileri tarafından gayet centilmence karşılandık.maç boyunca bizimle ilgilendiler uzatma dakikalarında bulduğumuz golden sonra bir kendini bilmez taraftar sahaya atlayıp hakeme doğru koşmaya başladı zeytinburnu sporcuları bu şahısı etkisiz hale getirip saha kenarında bulunan sivil polise teslim ettiler o sırada sivil polislerle bu şahıs arasında bir boğuşma yaşandı tam zeytinburnu taraftarının önünde gerçekleşen bu olay neticesinde sahaya yabancı cisim atıldı bir kaç taraftar daha sahay atladı ve bizim yedek kulübesi ve oyunculara yönelik hiç bir darp ve müdahalede bulunulmadı takımımız saha içerisinden ayrılmadı..daha sonra zeytinburnu spor yöneticileri ve tribün de bulunan sağduyulu zeytinburnu seyircileri bizlere yardımcı oldular tribünler boşaltıldı hakem santra yaptırıp maçı bitirdi ve bizler sahadan ayrılıp semtimize ulaştık yaşanılanlar bundan ibarettir..bizim üzerimizden kimse zeytinburnu sporu vurmaya kalkmasın biz zeytinburnu yönetimine bize karşı göstermiş oldukları ilgi ve alakaya teşekür ediyoruz...ergün edepali güneştepe spor kulübü başkanı

yuksel dedi ki...

Biz gereken kurumlara ve makamlara her türlü şikayelerimizi ilettik.Güneştepe sporcularının birine birşey olsa başkanım böyle konuşamazdınız .bizlerde zeytinburnu spor klübünün tüzel kişiliğine ve aklı selim camiasına saygılıyız ancak tehdit ediliyoruz ve asla sizin üzerinizden z.burnu klübüne saldırmıyoruz....son saha olaylarını tasvip etmediğinize eminim.saygılarımla

Zeytinburnu Taraftarı dedi ki...

yuksel Kardes İstediğin Yere git şikayettini illet...Eger Zeytinburnuspor TARAFTARI saldırmak istersen Emin olki kimse başa cıkamaz.. nıtelıkte oyle bısey yok siz burdan boyle konustugunuz surece taraftarımızı kıskırtıyorsun... Biz Kimseyi Tehdit etmeyiz Bıze yapılan yanlısı biz affetmeyiz Bızım tek istegımız nejat ontasın ettiği küfürlerden ZEYTİNBURNU TARAFTARINDAN Özür Dilemesi...!

Paşalı dedi ki...

yahu zeytinburnu taraftarı denen arkadas siz ne sanıyorsunuz kendinizi yahu 20 tane insan biraraya toplanınca tribunmu yapmıs oluyorsunuz siz orda toplanıpta kufur etmekle cokmu buyuk oluyorsunuz saldırmak istersek saldırırmışlar yahu kime ne icin saldıracaksın anlamadımki ben madem cok iyi takımsınız madem şampiyon olacaksınız bırakın sahada kazanıpta şampiyon olun yok ona saldırırz ona bole yaparızla şampiyon olunmuyor

Zeytinburnu Taraftarı dedi ki...

Çok Mu merak edıyorsun kım oldugumu? bız kımseye saldırmak ıstemıyoruz adam gıbı maca cıkarlarsa adam gıbı karsılarız adam gıbı cıkmasalar eger sonu kotü olur bu filmin 20 tane taraftar dıyorsun ya hanı burası 1 amatör lig ayıktırıyım sana been kımılerı 2 ligde 20 tane taraftarı bıle yok.. Güneştepe adam gıbı geldı adam gıbı karsıladık maç bıtıgı an bıle buyuklerım alkısladı adamları Tribun gormek ıstıyorsan maruf macına gel..!

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.