Perşembe, Ekim 10, 2013

Kuştepespor’dan 2 transfer

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Kuştepespor, Ali Serhat Özdemir‘in transferinin ardından Alibeyköyspor’dan iki oyuncuyu daha kadrosuna kattı.



Şişli temsilcisi, İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup ekiplerinden Alibeyköyspor’dan Sezer Akyalın ile Bektaş Berk ile anlaştı.


bektas_berk-610x400 
Sezer Akyalın kimdir?
5 Mart 1990’da Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde doğan Sezer Akyalın futbola 2001 yılında İstanbulspor A.Ş.’de başladı. Akyalın, 6 yıl İstanbulspor A.Ş.’de oynadıktan sonra aynı takımda profesyonel oldu. 1 yıl da profesyonel olarak görev yapan başarılı futbolcu, 2008 yılında Vefaspor ile amatör liglere döndü. Vefaspor’da 1 yıl oynadıktan sonra Karagümrük’e transfer olan genç futbolcu sonrasında tekrar Vefaspor’a döndü ve 2 yıl daha yeşil-beyazlı formayı giydi. Geçtiğimiz sezonu Bağcılarspor’dan Alibeyköyspor’a transfer olan Akyalın, bu sezon Kuştepespor formasını terletecek.


 


Bektaş Berk kimdir?
1 Ağustos 1993′te Bağcılar’da doğan Bektaş Berk, futbola 2006 yılında Bağcılarspor’da başladı ve 7 sezonbu kulüpte oynadı. Genç futbolcu bu sezon Alibeyköyspor forması oldukça başarılı maçlar oynamıştı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...