Cumartesi, Ekim 19, 2013

Kağıthanespor Yönetimi acil toplanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden Kağıthanespor’da, Yönetim Kurulu, bugünkü 8-3’lük mağlubiyet sonrasında acil toplantı kararı aldı.



Kağıthane Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “üst üste alınan kötü sonuçlar ve bugünkü İstanbul Spor Kulübü karşısında alınan 8-3’lük mağlubiyet sonrasında Yönetim Kurulumuz yarın saat 14’de Kulüp Lokalinde toplantı kararı almıştır. Bu kötü sonuçlar Kağıthanespor’a yakışmamaktadır. Yarınki toplantıya Teknik Direktör Abdurrahman Güneş davet edilmemiş olup, disiplinsiz davranışlarda bulunan bazı futbolcuların durumu da ayrıca görüşülecektir.” denildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

mustafa topaloğlu dedi ki...

İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan beldemizin geniş potansiyeline rağmen futbol takımımızın yıllardan beri amatör liglerde kalışının sorgulanması gerekmektedir.Yeni gelişen bazı semtlerin takımları profesyonel liglerde oynarken ne fazlaları vardır demeyi bile düşünmek istemiyorum.45 yıllık bir Kağıthaneli olarak içim sızlıyor.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...