Pazartesi, Ekim 21, 2013

İstanbul Kastamonu 3 gol attı, 1-0 mağlup oldu

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden İstanbul Kastamonuspor, MODAFEN’İ Namık Sevik Stadı’nda konuk etti. Karşılaşmayı MODAFEN, 80.dakikada Yunus Emre’nin ayağından bulduğu tek golle kazandı.



Karşılaşmaya İstanbul Kastamonuspor hızlı başladı. İlk 10 dakika orta alan mücadelesi şeklinde devam eden karşılaşmada 13. dakika’da Aşkın’ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşa Metehan kafayı vurdu ve topu filelerle buluşturdu ancak maçın Hakemi ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.


 


Maçın Hakemi Serdar Karagöz’e itirazlarda bulanan İstanbul Kastamonusporlu futbolcular kararı değiştiremedi. Bu pozisyondan sonra ataklarını sıklaştıran İstanbul Kastamonuspor sağ kanattan Egemen'le geliştirdiği atakta Metehan'ın vuruşuyla golü buldu ancak maçın Hakemi tarafından ofsayt gerekçesiyle golün verilmemesi İstanbul Kastamonuspor'un yoğun itirazlarına ve tepkisine neden oldu.


 


Maçın ilk yarısında İstanbul Kastamonuspor Egemen, Kemal ve Muhammet'le girdiği yüzde yüzlük gol pozisyonlarından yararlanamadı ve ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçladı.


 


Karşılaşmanın ikinci yarısına da baskılı başlayan İstanbul Kastamonuspor 57. dakikada sağdan Muhammet'in ortasında Kemal net bir pozisyondan yararlanamadı.


 


78. dakikada Modafen'in geliştirdiği kontra atakta Orçun'un hatasından faydalanan Yunus Emre kaleci Ali Osman'ın altından topu filelerle buluşturdu. 0-1.


 


Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran İstanbul Kastamonuspor, MODAFEN kalesinde gol aradı ve Semih, Erhan, Hüseyin ve Kemal'le birçok pozisyondan yararlanamadı.


 


Maçın Hakemi tarafından 5 dakika uzatma gösterildiği anda tribünler yoğun tepki gösterdi. Maçta 90+4 oynandığında sağ taraftan Muhammet'in ortasında Modafen kalecisi Atalay topu elinden kaçırdı ve Aşkın topa dokunarak İstanbul Kastamonuspor adına golü kaydetti ancak maçın Hakemi Serdar Karagöz faul gerekçesiyle 3.golü de iptal etti ve maç 1-0 MODAFEN’in üstünlüğüyle tamamlandı.


 


İstanbul Kastamonuspor cephesinden büyük tepki
Maçtan sonra açıklama yapan Basın Sözcüsü Mehmet Kaya, “Maçın başından sonuna kadar üstün oynadığımız bir maçta bu şekilde mağlup olmak bizi çok üzdü. Ancak maçın Hakeminin verdiği kararlar ve vermediği bariz üç golümüz maçın skorunu belirledi. Taraflı tarafsız herkesin aynı yorumu yaptığı pozisyonları görmezden gelen ve nizami üç golümüzü de nedenini anlayamadığımız şekilde iptal eden maçın Hakemi Serdar Karagöz ile yardımcıları Ahmet Furkan Uygan ve Harun Terin’i göstermiş olduğu kötü yönetimlerinden dolayı kınıyoruz resmen hakkımız gasp edildi ve bir maç bizden alınıp rakip takıma hediye edildi. Beraberliğe üzüleceğimiz maçta resmen katledildik. Ortaköy maçında başlayan ve MODAFEN maçında devam eden üzerimizdeki oyunların bir an önce son bulmasını yetkili mecralardan bekliyoruz.” dedi.


 


“Yetkili merciler bu olaylara artık dur demeli”
Kaya ayrıca, “Takımımız hakkını her alanda arayacaktır. Yetkililer artık ‘görmedim, duymadım, bilmiyorum’ düşüncesinden sıyrılıp bu olayların önüne geçmelidir. Aksi takdirde futbolumuzun gelişmesi ve ilerlemesi mümkün olmayacaktır. Amatör sporun dertlerini çok iyi bildiklerini söyleyenler artık taşın altına elini koymalıdır. Ayrımcılığın, kayırmacılığın ve adamcılığın artık bir son bulması gerektiğini belirten Kaya, irade gerçekten bunları yapmak isterse önlerinde hiç kimsenin duramayacağını söyledi ve ekledi yeter ki istesinler.” diye sözlerini noktaladı.


 


HABER: ERTUĞRUL AKDUMAN


[gallery link="file" columns="4" ids="87387,87388,87389,87390,87391,87392,87393,87394,87395,87396,87397,87398,87399"]

7 yorum:

İlker Tahsin Yenigün dedi ki...

Geçen hafta ki modafen-ırmak spor maçında olanları bu sekilde haber yapmayıp, bu macı tarafsız olmayan bir şekilde aktarmanız modafen taraftarlarının sitenize olan guvenini sarsmıştır.

akd dedi ki...

MODAFEN-Irmakspor maçının haberini yapan Murat Nazik Bey. İstanbul Kastamonu-Modafen maçının haberini yapan ise Ertuğrul kardeşimiz. Murat Bey haberde (Maç sonu Modafen tribünleri ve teknik heyetin maçın hakemine büyük öfkesi vardı.) demiş. Ertuğrul kardeşimiz ise İstanbul Kastamonuspor'un Basın ve Medya Sorumlusu. Kimse bize kırılmasın, darılmasın. Modafen Spor Kulübün Basın görevlisi olsaydı ve haberi bize gönderseydi başlığı da "Modafen'den müthiş galibiyet, Hakem de 10 numara maç yönetti yazsaydı, bu haberi yapana da saygı duyar, haberi geldiği gibi siteye koyardık.

İlker Tahsin Yenigün dedi ki...

Müthis galibiyet yazılsın gibi bir istediğimiz yok. Ancak bu haber, hakemin katkısıyla Modafen galip gelmiş gibi bir algı oluşturmaktadır. Geçen hafta 1 cümle ile es geçilen Irmak spor maçından sonra bu hafta mücadelesi ile değil hakem kararı ile galip gelmiş gibi görülmektedir. Gönderilen haberlerin doğruluğunu sorgulamanızı tavsiye ederim.

akd dedi ki...

Arkadaşımıza ve haberlerine güveniyoruz. Siz de Kastamonuspor'un attığı 3 golün tamamı ofsayt ya da faulden atıldı. Hakem haklı derseniz sizin yorumunuza da saygı duyarız. Kaldı ki, bu maçı yöneten Hakemi ben Cumartesi günü yönettiği Sarıyer Yenimahalle-Bağcılarspor maçındaki mükemmel yönetiminden dolayı panoramada (zaman bulup yapabilirsem) 3.Gruptaki en iyi Hakem seçeceğim. O maçta olan Öner kardeşim bu bilgiyi verdi. Ayrıca biz herkesin görüşünü etik kurallar çerçevesinde yayınlıyoruz. Modafen Kulübü ile ilişkilerimiz şimdiye kadar asla kötü olmadı ve olacağını da hiç sanmıyorum. Biz herkese eşit davranıyoruz. Bu haber böyle oldu diye bize kırılacaklarsa da orasını bilemem.

OFLUUUU dedi ki...

GECEN HAFTAKİ IRMAKSPOR MACINDA NE OLDUKİ KARDESİM 1,30 SAAT BOYUNCA FORVETİMİZE ANA AVRAT KÜFÜR ETTİNİZ SONRA DONDUNUZ YASINI İSMİNİ SORDUNUZ NASIL Bİ CELİŞKİ İLE IRMAKSPOR MACINA BOK ATIYORSUN Kİ SİMDİ YAPILAN HABERDEDE SAKINCALI Bİ DURUM YOK SİZ NE KADAR ACİZ OLDUGUNUZU TEKRAR TEKRAR GOSTERECEK KADAR KOMİK İNSANLARSINIZ TEŞEKKÜR EDERİZ MODAFENCİKLİ KARDESLERİMİZ.. :)

Ilker tahsin yenigun dedi ki...

Hakemin hakli olup olmadigina karar verecek kurum veya kisi ben degilim maalesef, hakliyken yenilip haksizken mac kazanilan bir lig var sonucta, onemli olan her hakemin belli bir standarti olabilmesi bence, esit davrandiginizi umuyorum, kolay gelsin.

Ertuğrul Akduman dedi ki...

Öncelikle İlker bey, kendi hocanız dahil olmak üzere bu kânıda. Siz acaba karşılaşmayı izlediniz mi, bu yazılanın taraflı olduğu görüşündesiniz? Sonuçta bütün haberleri tek bir kişi yazmıyor ve herkes herşeyi detaylı yazamayabilir. Bu modafenspor yada x bir kulübün kötü yada iyi olduğu anlamına gelmez. Ayrıca bana karşılaşmada bu yazılanın aksini ispatlayın ben bir daha haber yazmayacağım. Basın Danışmanlığını yaptığım İstanbul Kastamonuspor'un 90+5 dakika boyunca bariz bir üstünlüğü vardı. Bir ara karşılaşma tek kale pozisyonuna dahi geldi. Tabiki modafen atakları da oldu ve bu yazıda mevcut, ani çıkışlar ve kontralar yapıldı. Siz şimdi tarafsız olun ve vicdanınıza elinizi koyup tekrar değerlendirin. Lütfen burada da ne kişileri ne de kurumlar basit şeylerle suçlamayın, çamur at izi kalsın olmasın lütfen.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.