Salı, Ekim 29, 2013

“İmkansızlıklara rağmen mücadele ediyoruz”

İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Karayolları Yeni Özkartal’ın taraftarları bir açıklama yayınladılar.



 


Siyah-beyazlı ekibin taraftarı adına Ekrem Akar’ın yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.


 


Karayolları Yeni Özkartalspor olarak ne şartlar altında liglere katıldığımızı herkes biliyor. Tek hedefi "Sokak aralarında kaybolan gençler yerine, sporla hayatını kurtaran, vatanına milletine hayırlı gençler olarak yetişmelerini sağlayan bir kulüp olmak." Kurulduğundan bugüne amatör liglerde mücadele edip "Camia" olmayı başaran nadir kulüplerden biridir Yeni Özkartal. Ve bunu çekemeyenler üzerimize oyunlar oynamaya devam ediyor. Daha sezonun ilk maçında başlayan Hakem skandallarına son hafta oynadığımız Bayrampaşa Demir maçıyla bir halka daha eklendi.


 


Hakemler nedense hep aleyhimize!
Örneklerle başlayalım; "Şafak 76 maçında aleyhimize verilen serbest vuruş sonrası Yardımcı Hakemin ofsayt bayrağını görüp, 'gördüm' işareti yaparak atışı kullandıran bir Hakem.. Daha sonra içerde oynadığımız Güneşli maçında, sahaya herhangi bir yabancı madde atılmamasına rağmen, sahaya giren bir kişi bile olmamasına rağmen, yanlış kararlarına tepki gösteren 20-30 taraftarın baskısından korkup gülünç bir şekilde maçı tatil edip, hükmen yenilmemizi sağlayan bir başka Hakem.. Hafta içi oynadığımız Altınyıldız maçında futbolcumuza kasıtlı olarak üst üste iki tekme atarak futbolcumuzun ayak bileğini kırıp, sezonu kapatmasını sağlayan futbolcuyu maçtan ihraç etmeyen ve bunun üstüne verdiği kararlarla maçın skoruna doğrudan etki eden bir Hakem… Son olarak oynadığımız Bayrampaşa Demir maçında takımımız mücadeleyi 1-0 önde götürürken, dakika 90+2'de penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan pir pozisyonda aleyhimize penaltı vererek maçın 1-1 bitmesini sağlayan bir diğer Hakem.."


 


“İmkanımız olsa neler yapardık”
Karayolları Yeni Özkartalspor, toprak sahasıyla senelerce istisnasız bütün İstanbul kulüplerine (Fenerbahçe, Beşiktaş gibi kulüpler dahil) hizmet vermiştir. Futbol bazında 100'den fazla lisanslı futbolcuyu bünyesinde bulunduran kulübümüz, Süper Lig ve milli takım da dahil olmak üzere profesyonel liglere futbolcular yetiştirmiştir. Aynı zamanda Muay Thai ve Kick boks alanında da Dünya, Avrupa, Balkanlar Ve Türkiye Şampiyonu sporcular yetiştirmiştir. Bu kadar kısıtlı imkanlarla büyük başarılara imza atan bu kulübün bir de elinde imkanı olsa neler yapabileceğini siz düşünün!


 


“Enver Anık'a teşekkürler”
Bizim taraftarlar olarak tek isteğimiz üzerimizdeki bu önyargıların kırılması. Ama böyle üstümüze oynanan oyunlar yüzüne herkes bizim kötü yüzümüzü görüyor. Hakemlerin yaptığı hatalar değil, bizim yaptıklarımız gözler önüne seriliyor ve maalesef üzerimizdeki bu kötü imajı silemiyoruz. Ama her şeye rağmen yürekli olan dostlarımız bizim gerçek yüzümüzü biliyor. Ve buradan varını yoğunu bu kulübe adayan, bütün imkansızlıklara rağmen taraftarlara ve bu kulübe sırt çevirmeyen Büyük Başkan Enver Anık'a da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Son olarak bize sesimizi duyurmak için bu fırsatı veren ve her zaman yanımızda olan Yerel Futbol Ailesi'ne de teşekkürler. Saygılarımızla.. Özkartalspor Taraftarlar Derneği..


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

sporsever dedi ki...

oncelikle ekrem akar cok dogru tespitte bulunmus hakemler bu sezon ÖZKARTAL spor kulübünu hedef almis maclari izleyen tum sporseverler bunu aciklikla gorebilir hakemlerin yonlendirildigini düşünüyorum böyle devam ederse ozkartali 1 AMATÖR kumeden dusurup istediklerine ulaşacaktır

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.