Pazar, Ekim 27, 2013

Haliçspor’u sakatlar ve eksikler düşündürüyor!

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup maçında yarın Halkalı Etap Stadında Başakşehirspor’un konuğu olacak Haliçspor’da sakat oyuncular can sıkıyor.



Başakşehirspor maçının son çalışmasını dün akşam İBB Balat Alt Yapı Tesislerinde saat 20’de başlayan çalışma ile tamamlayan Burhan Esmen’in talebeleri antrenmanda bir hayli moralli görünürken, eksik oyuncuların çokluğu deneyimli teknik adamı bir hayli düşündürüyor.


 


Yeşil-beyazlılarda yarınki maçta takım kaptanı Hakan sakatlığından dolayı yer alamazken, Talha, kaleci Noble ve Hakan Gül’ün durumları da yarın maç saatlerinde belli olacak. Bunun yanında Şaban’ın sakatlığına rağmen forma giyeceği ifade edilirken, Fatih temsilcisinin ikinci kaptanı Aykut Yanar da yarın dünya evine gireceği için maç kadrosunda olmayacak.


 


Yerel Futbol Sitesine Başakşehirspor maçı ile ilgili konuşan Haliçspor Teknik Direktörü Burhan Esmen, “rakibimizin ligdeki durumu oynadığı futbol ile eşdeğer değil. Geçtiğimiz haftaki Sultanbeylispor maçını kazanmamız bize moral oldu ancak Başakşehirspor maçı ile ilgili endişelerim var. Birçok oyuncum sakat, birçoğu da sakat oldukları halde oynamak istediklerini ifade edip takımımız adına ciddi fedakarlık yapıyorlar. Zorlu bir 90 dakika olacak, ben futbolcularıma güveniyorum ancak daha hazır bir kadro ile sahada yer almak isterdim” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" ids="88427,88428,88429,88430"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.