Pazar, Ekim 06, 2013

Haliçspor’da Şoray Türeyen dönemi sona erdi

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekibi Haliçspor’da Teknik Direktör Şoray Türeyen ile yollar dün ayrıldı. Fatih temsilcisinin yeni Hocası da bugün belli oldu.



 


Yeni Hoca Burhan Esmen
İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup şu ana kadar oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Haliçspor’da Cumartesi günü Yönetim Kurulu’na istifasını sunan Şoray Türeyen’in yerine geçtiğimiz sezon takımı Süper Amatör Lige çıkartan Burhan Esmen getirildi.


Burhan Esmen 
Gol yemeden şampiyon yapmıştı
Burhan Arif Esmen 1947 İstanbul doğumlu. Tecrübeli teknik adam futbolculuğunda, Ortaköyspor, Feriköy, Gaziosmanpaşaspor ve Leventspor formaları giydi. Antrenörlük kariyerinde ise Beşiktaş Yıldızspor, Ortaköyspor, Yaloaspor, Balat Yeşilova, Haliçspor’u (5 sezon) 1989 yılında gol yemeden şampiyon yaptı ve daha sonra tam 11 sene Leventspor’da görev yaptı. 2 kız çocuğu ve Ali adında bir torunu olan Burhan Esmen, geçtiğimiz sezon görev yaptığı Haliçspor’u şampiyon yaparak Süper Amatör Lige çıkartmıştı.


 


Feriköy maçında sahada olacak
Haliçspor ile bugün anlaşan Burhan Esmen daha önceden planlanan bir ziyaret için gelecek hafta sonu Amerika Birleşik Devletlerinde bulunacağından, Sultanbeylispor maçında takımının başında olamayacak. Deneyimli Teknik adam Feriköy maçında ise yeni takımının bu sezon ilk başında sahaya çıkacak.


 


Ümit Hoca, Noble ve Ercan ile anlaşıldı
Haliçspor ile yeniden anlaşan Burhan Esmen ilk olarak Yardımcı Antrenörü Ümit Gündüz’ün kaleci Antrenörlüğü görevine başlaması için Haliçspor Yönetim Kurulu’ndan ‘olur’ alırken, kaleci Ikechukwu Noble Ubochi ve Ercan Duman’ın kadroya katılması kesinleşti.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...