Cuma, Ekim 25, 2013

Geçmiş olsun Erhan Anık

İstanbul 1.Amatör Ligde dün, Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadında oynanan Altınyıldız-Yeni Özkartal maçında talihsiz bir olay yaşandı.



Müsabakanın 34.dakikasında rakibinin darbesi sonucu sakatlanan Yeni Özkartal takımının futbolcusu Erhan Anık’ın yapılan kontrollerde ayak bileğinin kırıldığı öğrenildi.


 


Altınyıldız takımının 2-1 üstünlüğü ile devam eden maçta orta saha mücadelesinde rakip futbolcunun talihsiz darbesi ile sakatlanan 23 yaşındaki futbolcu takım arkadaşlarının omuzlarında oyundan çıkartıldı.


 


Tribünde bulunan Babası (Kulüp Başkanı) Enver Anık ile Altınokspor 2.Başkanı Şaban Dayan ile Fatih Kulüpler Birliği görevlisi Erol Dırahor’ın omuzlayarak stat dışına çıkartmaya çalıştığı futbolcu daha sonra tesislere çağırılan 112 servisinden çağırılan ambulans ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen genç futbolcunun kırılan bileği alçıya alındı.


 


Altınyıldız takımının oyuncularının yanına gelen özür diledikleri ve geçmiş olsun dileklerini sundukları Erhan Anık’ın sezonu kapattığı öğrenildi. Maçı ise Altınyıldız takımı 9-3 kazandı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="88111,88112,88113"]

9 yorum:

Burak dedi ki...

Aynı sahada geçen hafta benim bileğim kırıldı geçmiş olsun
.

Green Soldiers dedi ki...

Geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiğimiz kardeş takımımız Özkartalspor'a ve Erhan Anık'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sahalara dönmesini temenni ederiz.

Green Soldiers

kadir dedi ki...

Şafak 76 Spor Kulubü adına , aynı gurupta yer aldığımız Özkartal S.K.oyuncusu Erhan Anık kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletir,en kısa zaman içerisinde sahalara dönmesini temenni ederiz.

adsız dedi ki...

acil sağlık ekibi izliyor dışardan sivil insanlar duruma müdahele ediyor ne kadar garip

Ekrem dedi ki...

Geçmiş olsun Erhan Abicim, ALLAH acil şifalar versin. Ardarda atılan kasıtlı iki tekmeden sonra gelen bi sakatlık. Bazı takımlar bu maçların rövanşı olduğunu unutuyolar, ben hatırlatayım dedim. Ayrıca Green Soldiers taraftar grubuna teşekkürler, size de başarılar diliyoruz.

erhan ANIK dedi ki...

Öncelikle buradan dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum.ayrıca yerel futbol ekibine bu tür haberlerle bir nebze olsun acımızı hafiflettigi icin saygılarimi sunuyorum amator futbol oynayan butun ksrdeslerim ve abilerim den ricam su yondedir lütfen daha dikkatli olalım biz bu ayaklarla ekmegimizi kazaniyoruz... ALLAHA EMANET OLUN

akd dedi ki...

Acil sağlık ekibi gelene kadar orada bulunanlar gerekli ilk müdahaleyi zaten yaptılar. Orada bulunan herkes Erhan kardeşimize yardımcı olmak için uğraştı. Sağlık ekibi geldiğinde "teşekkür ederiz siz şimdiye kadar olması gerekeni yaptınız. Şimdi arkadaşı biz alıyoruz" dediler. Ben de Fatih Kulüpler Birliği yetkilisi Erol Dırahor'a, Altınok 2.Başkanı Şaban Bey'e, maçı bırakıpta Erhan'ın yanına gelen teselli etmeye çalışan Altınyıldız'lı futbolculara ve 5 dakikada tesise gelen 112 ekibine teşekkür ediyorum.

FATİH HİLAL SPOR dedi ki...

erhan kardeşim çok geçmiş olsun ,bir an önce sahalara dönmeni dilerim.YENİ ÖZ KARTAL TAKIMINADA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİRİM.erhan kardeşime saha içinde müdahale eden herkese kulübüm adına teşekkür ederim.FATİH HİLAL SPOR KULÜBÜ GENEL KAPTANI. HAYRİ ÇELİK

dişi kartallar dedi ki...

Geç oldu ama güç olmasın ALLAH şifa versin seni seviyoruz ERHAN ANIK :)

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...