Cuma, Ekim 25, 2013

Dudulluspor'dan 3 gol 3 puan

İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grubta zirve takibini sürdüren Dudulluspor, Dudullu Stadında Haydarpaşa Demirspor'u misafir etti. Karşılaşmayı 3-0 kazanan evsahibi Dudulluspor grupta ikinciliğe yükseldi.



Karşılaşmayı 3-0 kazanan ev sahibi Dudulluspor grupta ikinciliğe yükseldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Dudulluspor yaptığı ataklarla rakibinin üzerine giderek gol pozisyonu üretmeye başladı, yakaladığı pozisyonlarda Sedat, Talat ve Yücel'le başarılı olamadı.


 


Deplasman takımı Haydarpaşa Demirspor ise yaptığı kontrataklarla yakaladığı iki net pozisyonu Orhan ve Burak ile değerlendiremedi. 42. dakikada Demirspor'un kalecisi Şükrü geri pasını eline alınca maçın Hakemi Berkay Yazıcı endirek atış kararı verdi. Ceza sahası içinde kullanılan atışta Yücel'in pasında gelişine vuran Ali topu filelerle buluşturunca takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


 


Bu golle üzerindeki stresi atan Yeşil Beyazlılar iki dakika sonra Eyüp'ün mükemmel plasesinde attığı gol ile durumu 2-0 yaptılar. İlk yarı ev sahibinin üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda da oyunun tek hakimi olan Ümraniye temsilcisi Dudulluspor, Sedat, Eyüp ve Yücel ile sayısızca fırsattan yararlanamadılar. Maçın uzatma dakikalarında oyuna ikinci yarı giren Ali Kemal karambolde topu ağlara göndererek maçın skorunu tescil etti 3-0.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="88099,88103,88104,88105,88106,88107"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.