Cuma, Ekim 04, 2013

Alibeyköyspor’dan hem teşekkür hem de tebrik

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Alibeyköyspor'un Yönetim Kurulu, kendi sahasında 2-1 mağlup olduğu Adalarspor maçının ardından bir açıklama yayınladı.



Turuncu-mavili ekibin Yönetim Kurulu, açıklamada kendilerini mağlup eden Adalarspor’u tebrik ederken, maçı yöneten Hakem Erdoğan Özkaya’ya ve Yardımcılarına da teşekkür etti.


IMG_9984 
“Yeniden çıkışa geçeceğiz”
Alibeyköyspor Yönetim Kurulu adına Başkan Ali Zengin’in adıyla yayınlanan açıklamada “02 Ekim 2013 Çarşamba günü sahamızda oynadığımız maçta Adalarspor’a 2-1 mağlup olduk. 3 maçtır üst üste mağlubiyetler alıyoruz. Bu skorlar elbette bize yakışmıyor. Bir an önce toparlanıp yeniden çıkışa geçeceğiz. Uzun lig maratonunda oynanmamış birçok maç ve alınmamış çok puanlar olduğunu unutmamak gerekir. Biz Yönetim Kurulu olarak, futbolcularımıza şu ana kadar verdiğimiz tüm sözleri günü gününe ve harfiyen yerine getirdik. Bundan sonra da Yönetim olarak üzerimize düşen tüm görevleri eksiksiz yerine getireceğiz. Hocamız, takıma takviye isterse, transfer yapabilecek gücümüz de var. Biz, Alibeyköyspor olarak bu yola baş koyduk. Lig sonunda hedeflediğimiz Bölgesel Amatör Lig’e ulaşacağımızı düşünüyoruz ve taraftarımızdan şimdiye dek verdikleri desteğin artarak sürmesini bekliyoruz” denildi.


IMG_2926-610x400 
“Hakemlere teşekkür ederiz”
Maçın Hakemi Erdoğan Özkaya için yapılan yorumlara da atıfta bulunan Başkan Zengin, “biz yıllarca en üst liglerde mücadele verdik. Neler gördük neler. Ancak Adalarspor maçını yöneten Hakem Erdoğan Özkaya’nın yönetiminden biz memnunuz. Biz gol attık da, Hakem mi iptal etti. Bazıları bizim adımıza Hakemlere yükleniyor, bunu katiyen kabul etmiyoruz. Hakemlere yüklenmek kendi başarısızlığın örtme çabasıdır. Hakemi adil ve dürüst yönetiminden dolayı tebrik ediyoruz. Bizi sahamızda mağlup eden Adalarspor’a içtenlikle başarılar diliyor ve kendilerini aldıkları galibiyetten ötürü kutluyoruz” denildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

ilkeer tütüncü dedi ki...

biz oynadımığımız iki macı sağamızda bir macıda avcılarda seyirci üstünlüğümüzün cok olduğumuz maclarda aldık amam rakiplerimize elimizden gelen en iyi şekilde davrandık şundan eminiz ki 3 rakinbimizde bizm bu tutumumuzdan gayet menunlar bu fikri rakiplerimizle olan ilişkilerimize dayanarak yazıyorum. biz alibeyköyspor kulubü olarak tüm rakiplerimize başarılar diler karşılaşm.
aların spor ve centilmenlik içinde oynanmasından yana olduğumuzu tavır ve davranışlarımızla kanıtladığımızı belirtmek isterim tabiki türbünlerden bazı fevri davranuşlar ola bilir

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...