Pazartesi, Ekim 07, 2013

Alibeyköyspor’da 7 futbolcu gönderildi

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta oynadığı son 4 maçı da kaybeden Alibeyköyspor’da, son oynanan Küçükköyspor maçının ardından 7 futbolcu ile yollar ayrıldı.



Turuncu-mavililerin Yönetim Kurulu, dün oynanan ve 3-0 mağlubiyetleri ile sonuçlanan Küçükköyspor maçı sonrasında bu sabah bir toplantı yaptı ve bazı kararlar aldı. Toplantıda alınan karar gereği 7 futbolcu ile yollar ayrılırken takıma takviye yapılması kararı alındı.


 


Alibeyköyspor’un yollarını ayırdığı futbolcular şu isimlerden oluşuyor: Emrah Özberk, Ömer Kumandaveren, Serhat Özdemir, Sezer Akyalın, Şaban Kuzu, Tugay Banicar ve Yılmaz Dal.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

emektar dedi ki...

benim hatırladığım kadarıyla Alibeyköy yönetimi 1 senedir izlediği futbolcuları transfer edecek diye bir haber çıkmıştı sitemizde.sanırım izleme problemi yaşamışlar.Alibeyköy takımı amatör kümeye yakışmamaktadır.çünkü bu takımın yeri profesyonel liglerdir.nice futbolcular kaleciler yetiştiren kulüp neden bu haldedir?ekonomik zorluklar, alt yapı sistemsizliği yönetimsel çekişme ne olursa olsun yeni bir yapılanma şarttır.özünden çıkan futbolcularla başarı yakalayan ve bu kültürü barındıran bir kulüp tekrar toparlanıp eski günlerine dönecektir.formasını gururla ıslatan eski bir futbolcu olarak gönlüm her zaman ALİBEYKÖY takımının yanındadır.yeter ki futboldan gerçek anlamda anlayan insanların bir araya gelmesi ile toparlanma sağlanacaktır.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...