Cuma, Eylül 06, 2013

Yeşilköyspor transfer şovu yaptı

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligden düşen ve 2013-2014 sezonunda İstanbul 1.Amatör Lig, 3.Grupta sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Yeşilköyspor, dün kadrosuna 6 oyuncu dahil etti.



Teknik Direktör Ömer Dulal yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Bakırköy temsilcisinde Kulüp Başkanı Bektaş Yıldız, Vefaspor’dan kaleci Şahin Kaygusuz, Kazım Karabekir Mevlanaspor’dan Uğur Aytekin, Soner Keleş ve Deniz Yıldız ile Beylikdüzü’nden Caner Baysal ve THY’den Müjdat Yıldırım ile kesin olarak anlaşma vardı.


                                   


Kulüp Başkanı Bektaş Yıldız’ın Yeşilköy’deki iş yerinde kendisi ile görüşüp ilk ödemelerini alan futbolcular, takımın dün akşam Bakırköy Belediyesi Stadında yaptığı çalışmaya katıldılar.


 


“3 defa çıkarttım, yine çıkartacağım”
Öte yandan Yeşilköyspor’un dün yaptığı antrenman öncesinde Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Teknik Direktör Ömer Dulal, sarı-yeşilli takımı daha önce 3 defa Süper Amatör Lige çıkarttığını, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlayacaklarını söyledi. Eski bir milli basketbolcu olan ve Efe Aydan gibi önemli bir basketbolcuya takım kaptanlığı da yapan Dulal, 1983’de Yeşilköyspor’da hem basketbolcu hem de futbolcu olarak görev yapmış. 3 sezon sonra yeniden takımın başına geçtiğini ifade eden Dulal, “bu takımda şu anda görev yapan birçok futbolcu benim minik takımdan talebem. Hep birlikte takımımızı Süper Amatör Lige çıkartacağız” derken; Kulüp görevlisi Arif Bülent Akman da Yeşilköyspor’un yaptığı iddialı transferler ve Kulüp Başkanı Bektaş Yıldız’ın büyük özverisi ile sezon sonunda hak ettiği yerde olacağını söyledi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery ids="78725,78726,78727,78728,78729,78730"]

3 yorum:

Yeşilköylü dedi ki...

Ömer dulal 40 yıldır bu kulupte ama ne zaman o 2 yıl kulube hic ugramadı kulüp süper amatöre cıktı. Onun zamanında kulup tam bir mahalle takımıydı cünkü. Sonra gecen yıl tekrar kulube geldi işleri karıştırdı son 7mac mevcut hocanın gitmesine sebeb oldu takım mac kazanamadan küme düstü. Tesimlerdede görüldügü gibi takımın giydigi rengarenk malzemerden ömer dulalın geldigi takımın hemen mahalle takımı havasına girdigi belli.

hansterler dedi ki...

İlk önce Sizi bir yeşilköylü olarak internet sitesinde forumlarında değilde tribünlerde bir yeşilköy taraftarı görmek isteriz. ikinci olarak takımın onemli olan malzemeleri değil o malzemelerin içindeki insanların karakterleri ve takım ruhudur.Ayrıca sizin suçlamalarınız çok endişe verici olayları bilmediğiniz yada olayları süzemediğniz gayet net bunun içinde sizi suçlu görmüyorum zamanının milli eğitim bakanı lisede mantık derslerini daha yogun bir programda uygulasaydı sizin gibi arkadaşların bu suçlamalarıyla karşılaşmazdık.

ozan dedi ki...

Geçen sene 87 numara giyen bir çocuk vardı yeşilköyde çok iyi oyuncu bu sene göremedim onu maçta eğer başka takıma kaptırmışlarsa yazık olmuş

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.