Pazartesi, Eylül 02, 2013

Yemen Ekşioğlu’ndan ince mesaj!

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, hafta sonu müsabakaların oynandığı birçok sahayı, Yardımcısı Ufuk Tatar ile gezerek yerinde kontrol etti.



Rami Stadında oynanan Ramispor-Şile Yıldız maçına gitmeden önce Seyrantepe Stadına da uğrayan Ekşioğlu, burada Çeliktepespor Kulübü Başkanı ve İASKF Genel Başkan Yardımcısı Hasan Cevahiroğlu’nun kısa bir süreliğine konuğu oldu.


 


“Fazlı Kılıç gibisi yok!”
Hasan Cevahiroğlu’nun yaptırdığı ve yakın zamanda hizmete giren spor salonunu da inceleyen TFF İstanbul İl Başkanı; Halide Edip Adıvar Başkanı Sedat Cengiz, Kağıthane Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Barbaros Akkoyunlu, Kağıthane Belediyespor Spor Müdürü Ali Yavuz, Hamidiyespor Başkanı İlker Balçık, Halide Edip Adıvarspor Alt Yapı Antrenörü Muttalip Şimşek, Halide Edip Adıvarsporlu futbolcular Emin ve Tayfun’un da olduğu ortamda konuştu. Oldukça güzel bir tesisi Türk futboluna hediye eden Çeliktepespor Kulübü Başkanı Hasan Cevahiroğlu’na teşekkür eden Ekşioğlu, Türkiye’de spor tesisi denilince akla ilk gelen ismin Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç olduğunu ifade etti.


 


“Kalkacağım koltuğa oturmam”
Halide Edip Adıvar Başkanı Sedat Cengiz’in tesis konusunda sitemlerine hak veren Yemen Ekşioğlu, Şişli temsilcisine ellerlinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını ifade ederken, kendisine koltuğunda oturması için ricacı olan Hasan Cevahiroğlu’na verdiği cevap bir mesaj niteliğindeydi. TFF İstanbul İl Başkanı, “ben asla kalkacağım koltuğa oturmam” diyerek birkaç gün önce sitemize verdiği "seçim isteyen gelsin" demeci sonrasında İstanbul futbolunun patronluğunu uzun yıllar sürdürmeye niyetli olduğunu ima etti.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery ids="78094,78095,78096,78097,78098,78099,78100,78101,78102"]


 

1 yorum:

aziz dedi ki...

Uzun süre oturacaksa yandık desene . :)) atamayla gelince böyle oluyor. secimle geleceğini bilse hemen yapar secimi ama kendide biliyor ilk secimde kaybeder:))

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.