Pazartesi, Eylül 30, 2013

Sultanbeyli Belediyespor’dan Hakemlere teşekkür

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup maçında Kuştepespor’un Ayazağa Atatürk Stadında konuğu olan ve rakibine 1-0 mağlup olan Sultanbeyli Belediyespor, maçın Hakemlerine teşekkür etti.



Maçın Hakemi Müjdat Duman ile Yardımcı Hakemler Abdullah Seyithanoğlu ve Hamdullah Gökmen’in çok iyi bir performans sergilediklerini, yenilmelerine rağmen kararlarından memnun olduklarını kaydeden Sultanbeyli Belediyespor Başkanı Dursun Ali Kaba, Hakemlere teşekkür etti.


 


Sultanbeyli Belediyespor Kulübü tarafından yayınlanan mesajda, “Kuştepespor ile oynadığımız maçı kazanmayı istedik ancak olmadı. Futbolda mağlubiyette var, mühim olan bunu da galibiyet gibi itifal ile karşılaşmak. İki takım da 90 dakika boyunca olağanüstü mücadele etti. Maçı, gördüğünü çalan, kaliteli bir Hakemin yönetmesi müsabakayı daha farklı kıldı.” dendi.


 


Hakem Müjdat Duman’ın mükemmel bir yönetime imza attığını vurgulayan Başkan Dursun Ali Kaba, “Kuştepespor ile oynadığımız maçı yöneten Hakem triosuna Kulübüm, camiam ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bilhassa Hakem Müjdat Duman hatasız ve taraflara güven veren bir maç yönetti.  İyi yönetiminden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve bu çizgisini sürdürmesini ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

7 yorum:

Yılmaz Öztürk dedi ki...

Bir Kartalsporlu olarak belirtmeliyim ki, Bjk-Kartalspor müsabakasındaki adil yönetiminden dolayı bizim de bir tebrik yayınlamamız gerekirdi. Kendilerine teşekkür eder, daha iyi yerlere gelmelerini dilerim.

gokhan sandik dedi ki...

mujdat hocam biz senin ne kadar kalite hakem oldugunu biliyorduk ama artik herkez bilio basarilarinin artarak devamini diliyorum.

akd dedi ki...

Bu Hakem, İstanbul'a yeni geldi ama hemen hakkında iyi haberler gelmeye başladı. Umarın İstanbul'un kirli havası bu genç kardeşimizi olumsuz etkilemez. Ayrıca ben de bir önceki hafta "haftanın hakemi" seçtiğim bir ismin iyi haberlerini alınca çok mutlu oluyorum.

Nedim dedi ki...

Mujdat hoca hakkında söylenenlerin hepsine en içten dileklerimle katılıyorum Hakemliğini cok yukarlara taşıyacağına eminim yolun açık olsun hocam

Enver Çalık dedi ki...

10 numara 5 yıldız 100 puan
müjdat hocam bi pozisyonda ağzımdan küfür çıktı sana hakkını helal et.
tribünden biz penaltı gördük sonra topçu arkadaşlar penaltı olmadığını söylediler
:(

akyazılı dedi ki...

müjdat hoca sakaryadaki en çok sevilen hakemler arasında yer alır,
yani futbolcular tarafından en çok sevilen :)
kimseye kin gütmez
sahanın içinde yaşadığı orada kalır
bende bi kaç aydır görmüyordum maçlarda merak ediyordum neden yok diye !
sakarya seni şimdiden özledi hocam
yokluğunu hissediyoruz ama şunu tüm kalbimle söyleyebilirim ki İSTANBULLU FUTBOLCULAR ÇOK ŞANSLI ÇOK...

Sakaryali dedi ki...

Demedi demeyin bu arkadaş UEFA hakemi olur zaten sakarya bolgesinden kotu hakem yetismez.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.