Çarşamba, Eylül 18, 2013

Silivrispor'da keyifler yerinde

Cuma günü oynayacağı 1975 Payas Belediye ile oynayacağı maçı için hazırlıklarına devam eden TFF 3.Lig ekiplerinden Silivrispor’da keyifler yerinde.



Hafta sonu oynadığı Siirt maçının ardından izin yapmadan 1975 Payas Belediye maçı için hazırlanan Silivrispor’da mutlak galibiyet parolası verildi. İdmanlarını Silivri Müjdat Gürsu ve Tepecik Stadı’nda devam ettiren Silivrispor’da sakatlıkları devam eden Hakan Sayar, Gökhan Küçük düz koşu yaparken Serkan Urgancı ise günü dinlenerek geçirdi.


 


Silivrispor’un Müjdat Gürsu Tesislerinde yaptığı idmanı Silivrispor eski yöneticilerinden Mutlu Memiş’te ziyaret ederek oyunculara Payas maçında başarılar diledi.


 


“Siirtli oyuncular kışkırttırmaya çalıştılar”
Silivrispor idari menajeri Özgür Kurt yaptığı açıklamasında; “Son haftalarda iyi bir performans sergiliyoruz. Özellikle orta alanda defansta iyi organize olup hücuma katkı sağlıyoruz. Son Siirt maçında yaşanan olaylar hakkında ise konuşmak bile istemiyorum. Bizim şahsımıza ve takım oyuncularımıza yapılan hareketi Fair-Play çerçevesinde yorumlamak bile imkansız. Biz Silivrispor olarak centilmence mücadelemizi verdik. Siirtli oyuncuların kışkırtmalarına, sözlü ve fiili saldırılarına karşılık vermedik. Biz bize yakışanı yaptık ve sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadelemizi yaptık.


 


1975 Payas maçı Cuma günü
Bilindiği üzere biz 1975 Payas Belediye maçımızı Cuma günü Tepecikspor tesislerinde oynayacağız. Beklediğimiz patlamayı da bu maçta yapacağımıza inanıyorum. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuzdur. Bu maçı lehimize çevirip hakkımız olan üst sıralardaki yerlere geleceğiz. Payas maçında Silivrispor’a gönül verenleri davet ediyorum” dedi.


 


HABER: ENGİN AKIN


[gallery ids="80990,80991,80992"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.