Salı, Eylül 10, 2013

‘Şampiyon yaptı ve bıraktı’

Geçtiğimiz sezon İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Etilerspor’u şampiyon yaparak 1.Amatör Lige çıkartan İbrahim Keleş Beşiktaş temsilcisindeki görevinden ayrıldı.



Yerel Futbol Sitesine bir açıklama gönderen 1978 Trabzon Araklı doğumlu teknik adam yaptığı açıklamada, “Antrenörlük, devamlı olarak görev yapmak değildir. İlkeler ve prensipler, her şeyin önünde gelmelidir. Bunu bilmek ve gerekli görüldüğü hallerde onurlu bir duruş sergileyerek meslektaşlarımızın önünü açmaktır. Güzel ve samimi günlerimizin geçtiği Etilerspor Kulübü camiasına görev yaptığım dönemlerdeki yardım ve desteklerinden ötürü teşekkür eder, 1.Amatör Ligde başarılar dilerim” dedi.


 


2013-2014 futbol sezonunda İstanbul 1.Amatör Lig 11.Grupta mücadele edecek olan Beşiktaş temsilcisinde Teknik Direktörlük görevine, geçtiğimiz yıl 'Teknik Menajer' olarak görev yapan Behçet Arkun’un getirildiği öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

5 yorum:

kemal dedi ki...

meyve veren ağaç taşlanır.etilersporin çok şey kaybettiğini düşünüyorum. İbrahim hocaya başarılar dilerim

Ali dedi ki...

İbrahim Hoca sana yapılan bu haksızlıkla gerçekten çok büyük tecrübe edindiğini düşünüyorum.Malesef ki malesef bu camia içinde dürüst olarak kalmak çok zor.Sen bu şekilde ayrılarak genç hocalarımızın önünü açtın,İnşallah bundan sonra yolun dürüst insanlar ile kesişir.Sana bu camia da çok takım var daha çok başarılar kazanacaksın.Ama başarılar da fani, adamlık ve insanlık baki olan.Sana bundan sonraki hocalık kariyerinde yürekten başarılar dilerim.

Hakkı dedi ki...

İbrahim hoca Etiler Spor da gerçekten iyi işler yaptı,birşey olmaz denilen takım şampiyon olarak ligi bitirdi.Eğer bu şekilde kulüpteki görevini bırakmışsa vardır altında yatan bir neden.Kendisine bundan sonraki hocalık yaşamında bol şans dilerim.

ibrahimhoca dedi ki...

Alibey temennilerin icin tesekkur ediyorum

ibrahimhoca dedi ki...

Alibey temennilerin icin tesekkur ediyorum

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.