Perşembe, Eylül 19, 2013

Saha Komiserleri yeni sezona ‘merhaba’ dedi

İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği (İFSKD) “2013-2014 Sezonu Bilgilendirme Toplantısı” Orhan Saka Amatörler Evi’nde geçekleştirildi.



İFSKD Genel Başkanı Ali Osman Özgül,  TFF İstanbul İl Başkan Vekili Ufuk Tatar, İFSKD Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda Saha Komiserinin katıldığı toplantıya, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez de kısa süreliğine katılarak saha emekçilerini yalnız bırakmadılar.


 


Toplantıda konuşan İFSKD Genel Başkanı Ali Osman Özgül, katılım gösteren Komiserlere teşekkürlerini sunarken, ardından kürsüye gelen TFF İstanbul İl Başkan Vekili Ufuk Tatar saha komiserlerinin önemini vurgulayarak, “Sizler futbolun olmazlarısınız. Sizler bir karakolun adeta bekçisi konumundasınız; olmazsanız karakol bir anlam ifade etmez. Hepiniz vefakar ve cefakar insanlarsınız” diye konuştu.


 


Saha Komiserlerinin karşılaştığı genel sıkıntıların ele alındığı toplantı da ayrıca yeni sezon yaka kart ve kimlikleri de dağıtıldı. Gece de ayrıca uzun yıllardır saha komiserliği mesleğini icra eden Futbol Saha Komiserlerinden, Bayram Şahin, Fehmi Kaya, Hüseyin Tayyar Beşok, Mustafa Uyar, Mustafa Yılmaz, Niyazi Ertürk, Ramadan Öztürk ve Sadık Kal’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.


 


HABER: MURAT NAZİK-MESUT KURTULUŞ
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery ids="81167,81168,81169,81170,81171,81172,81173,81174"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...