Pazartesi, Eylül 16, 2013

Lige ‘Ferah’ bir başlangıç

İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup’ta renktaş iki ekibin mücadelesinde Esentepe Şahinspor, Ferahevlerspor’u net bir skorla 3-0 mağlup etti.

Yıldıztabya Stadı’ndaki maçın hemen başında ev sahibi ekip baskı kurmaya çalışsa da Ferahevlerspor oyuncuları buna müsaade etmedi. Dakikalar ilerledikçe ev sahibi Esentepe Şahinspor, tehlikeli pozisyonlar yapmaya başladı.

18 alanına sağdan giren Burak, topu kale önüne gönderdi. Topu karşısına alan Mustafa, çok usta bir hareket ile üzerinde atladı ve rakip savunmayı kandırıp arkada bekleyen Ramazan’ı topla buluşturdu. Bu oyuncu da yerden sert ve düzgün bir vuruş ile topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. 1-0

İlk yarıda başka gol olmadı
İkinci yarıya konuk Sarıyer temsilcisi atak başladı ve beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. Ancak ev sahibi Eyüp temsilcisinin defansında oynayan Murat, bugün öyle bir oyun sergiledi ki seyredenler neredeyse “parmak ısırdı” diyebiliriz. Yine defansın sağında oynayan ve zaman zaman kenardan ataklara katılan Anıl Can da gününde bir oyun sergiledi. Hal böyle olunca konuk ekip beraberlik golünü bulmakta zorlandı.

İki yıl süren sakatlık dönemini “gol” ile atlattı
Yapılan oyuncu değişikliklerinden sonra ev sahibi ekip tekrar oyun üstünlüğünü ele aldı. Selçuk oyuna girdikten 5 dakika sonra ani bir atakta savunma arkasına sarktı ve topu önüne aldı. 3 gol yemesine rağmen çok başarılı bir oyun sergileyen Ferahevlerspor’un kalecisi Yusuf biraz önde olunca, Selçuk akıllıca bir vuruş ile topu üstünden ikinci kez filelere gönderdi. Sakatlık geçirdiği 2 sezon sonrasında şans bulan Selçuk, ilk maçında ilk golünü atmış oldu.2-0

Maç böyle bitecek derken uzatma dakikalarında, sağ kanatta başarılı oyun sergileyen Anıl Can kendi taşıdığı topu 18 alanına girmeden kaleciyi ve savunmayı şaşırtarak soldan bindiren Selçuk ile buluşturdu ve durumu 3-0 yapan golü attı.

Hakemler başarılıydı
Hakem triosu olukça başarılı bir maç yönettiler. Şunu çok açık söyleyebilirim ki herkese oynadığı maçlarda böyle bir trio gelse hiç bir maçta sorun ya da sorunlar olmaz. Kendilerini tebrik ve başarıları için teşekkür ederiz.

 HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA


 


[gallery link="file" ids="80536,80537,80538,80539,80541,80542,80543,80544,80545"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...