Perşembe, Eylül 12, 2013

K. Karabekir Mevlanaspor hazırlıklara devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor, ligin 4.haftasında cezası nedeniyle Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında oynayacağı Küçükçekmece maçı hazırlıklarını sürdürüyor.



Kazım Karabekir Mevlanaspor tesislerindeki antrenman Teknik Direktör Kerem Barut yönetiminde gerçekleştirildi. Hafif tempolu koşuyla başlayan antrenman ısınma koşusu, pas kontrol ve dar alanda top çalışmasıyla devam etti.


 


Türlü: Moral bulmak istiyoruz
Bu hafta geçen seneden kalan cezaları nedeniyle Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında karşılaşacakları Küçükçekmecespor’u mağlup ederek, ligde alınan mağlubiyetini telafi etmek istediklerini dile getiren Kazım Karabekir Mevlanaspor Başkanı Mustafa Türlü, yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:  “Ligde maçlar zor geçiyor. Oynanmayan hiçbir maçın garantisi yok. Hem İMES İstanbul Kastamonu hem de Gümüşsuyu karşısında beklemediğimiz yenilgiler aldık. Bu hafta konuk edeceğimiz Küçükçekmecespor çok ciddiye aldığımız bir rakip. Hazırlıklara başladık, maç gününe kadar en iyi duruma gelmek için çalışacağız. Bu maçını kazanarak, moral bulmak istiyoruz. Takımımıza bazı takviyeler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.”


 


Kazım Karabekir Mevlanaspor,  Küçükçekmecespor maçı hazırlıklarına bugün yapacağı çalışma ile devam edecek.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR / OGÜN KOCA


[gallery link="file" ids="79825,79826,79827,79828,79829,79830,79832,79833,79834"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.