Salı, Eylül 10, 2013

İstinyespor Süper Amatör Lig’i istiyor

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden İstinyespor’un Teknik Direktörü Kamil Beyazbulut, hedeflerinin Süper Amatör Lig’e yükselmek olduğunu söyledi.


Son yıllarda inişli-çıkışlı bir grafik çizen Sarıyer temsilcisi, 2013-2014 futbol sezonuna iddialı hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Lig’de mücadele eden Kırmızı Yeşillilerde hedef; yeniden Süper Amatör Lig’e dönmek.


Yerel Futbol Sitesi’ne açıklamalarda bulunan İstinyespor Teknik Direktörü Kamil Beyazbulut, yoğun bir antrenman dönemi geçirdiklerini belirterek sezona iddialı hazırlandıklarını söyledi. Geçtiğimiz sezonki kadrolarını koruyarak takviyeler yaptıklarını belirten Beyazbulut, “Kadromuzu koruyarak önemli noktalara transferler yaptık. Çağlayan Gençlerbirliği’nden iki oyuncu renklerimize kattık. Askerde olan oyuncumuz, vatani görevini tamamlayarak döndü ve kadromuzda yer alıyor. Ayrıca, geçtiğimiz sezon devre arasında Bağcılarspor’a giden Can Dizdar’ı da yeniden kadromuza dâhil ederek hücum hattımızı güçlendirdik” dedi.


10. grupta mücadele edecek Kırmızı Yeşillerinin hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Beyazbulut, şampiyonluk dışında başka bir şey düşünmediklerini söyledi.


İstinyespor


HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.