Cuma, Eylül 13, 2013

Hürriyet Gücü kadrosunu yeniledi

İstanbul 1 Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Hürriyet Gücü, 2013-2014 futbol sezonu için tam 11 futbolcu transfer etti. Sarı-siyahlıların Başkanı Zafer Battal, "bu kadrodan şampiyonluk bekliyoruz" dedi.



Kağıthane temsilcisinin transfer ettiği futbolcular: Arif Çoruh (Sanayi Mahallesispor), Fatih Bektaş (Emirefendispor), Furkan Kansu (Emirefendispor), Furkan Yılmaz (Emirefendispor), İhsan Güngör (Emirefendispor), İsa Dülek (Kağıthane Sadabadspor), İsmail Hakkı Öztürk (Yenişehirspor), Mustafa Evcimen (Alucraspor), Niyazi Kopuz (Emirefendispor), Selim Sezaver (Hamidiyespor) ve Yusuf Aydın Küçük (Çaykur Rizespor).


 


"Son İstanbul Şampiyonu"
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Hürriyet Gücü Spor Kulübü Başkanı Zafer Battal, İstanbul Şampiyonalarındaki son şampiyon takım olduklarını söylerken, "son yıllarda üst üste şanssızlıklar yaşadık, Süper Amatör Ligi çok istediğimiz halde bir türlü terfi etmek nasip olmadı. Bu sene kadromuzu yeniledik, genç ve iyi futbolculardan oluşan bir kadro kurduk. Geçtiğimiz seneden devam ede futbolcularımızla birlikte iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyoruz. Hedefimiz Süper Amatör Ligdir" dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" ids="79981,79982"]

3 yorum:

hamdi dedi ki...

adam kolu kırık ama yinede fotoğraf için girmiş kareye büyüksün şöyle bir durumda var bir zamanların bülent korkmazı mı ?

akd dedi ki...

isa, o günkü antrenmana çıkmadı. Biz kendisinden rica ettik, fotoğrafa girmesi için. Formayı 10 dakikada zor giydirdik. Biraz da Salim Özdemir ağabeyinin "hadi aslanım millet futbolcunun kralını görsün" demesiyle oldu bu iş...

topçu dedi ki...

kimse yanlış anlamasın gruptaki takımlar kötünün iyisiyse bu takım küme düşer

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...