Cumartesi, Eylül 21, 2013

‘Galata maçı ile çıkışa geçeceğiz’

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor’un Teknik Direktörü Kerem Barut, Galata maçı ile çıkışa geçeceklerini söyledi.



Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan genç Teknik adam, ligde şu ana kadar kaybettikleri puanların telafisinin mümkün olduğunu ve takıma yeni katılan futbolcular ile birlikte takıma yeni bir hava geldiğini söyledi.


 


Barut açıklamasının devamında, “Ligde oynadığımız İMES İstanbul Kastamonuspor, Gümüşşuyu ve Küçükçekmece maçlarında alınan mağlubiyetleri unutmak istiyoruz. Son oynadığımız Küçükçekmece maçında kötü oynadık. Galata maçını da geçtiğimiz seneden kalan cezamız nedeniyle deplasmanda oynayacağız. Çok zorlu bir 90 dakika olacak ancak biz bu zorluğun üstesinden geleceğiz. Aldığımız yenilgiler ile beraber zor bir süreç başladı. Futbolcularımızın antrenmanlardaki durumları gayet iyi. Biz takım olarak zorlukların üstesinden gelebilecek güce sahibiz. Bu ortam, bu güç bizde var. Artık  tek düşüncemiz kazanmak. Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Stadında oynayacağımız Galata maçına, çıkış maçı olarak bakıyoruz. Biz mutlaka yeni bir başlangıç yaparak çıkışa geçeceğiz. Oyuncularımla beraber bunun üstesinden geleceğiz." dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.