Pazar, Eylül 08, 2013

Futbolcudan Hakeme kritik müdahale!

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta dün oynanan Güngörenspor-Leventspor maçından önce ilginç bir olay meydana geldi.



IMG_1024 


Güngören Stadında oynanacak maç öncesinde Yardımcı Hakemleri ile birlikte ısınmaya çıkan Bölgesel Hakem Özer Bektaş bu esnada ayak bileğinden sakatlandı. Maçın başlamasına dakikalar kala gerçekleşen bu talihsiz olayın ardından maçı yönetemeyecek duruma gelen Hakemin yardımına Güngörenspor’un tecrübeli futbolcusu Hilmi Karadeniz yetişti.


İmdadına futbolcu yetişti
En yakın sağlık merkezinden derhal bir ağrı kesici iğne temin eden İstanbul Tıp Fakültesi Mezunu olan, şu anda Medical Park Grubunun Bahçelievler Hastanesinde görev yapan ve Kemerburgaz Üniversitesi'nde Yardımcı Doçent Doktor olarak hizmetini sürdüren Dr. Hilmi Karadeniz, yaptığı iğne ile Hakem Özer Bektaş’in sahaya çıkmasına yardımcı oldu.


İkinci yarıda girdi, gol attı
Maçı konuk takım Leventspor 5-2 kazanırken, Dr. Hilmi Karadeniz maça yedek kulübesinde başladı ve ikinci devrede oyuna girerek kafa ile takımına bir gol kazandırdı.


Fair Play ödüllü futbolcu
Maçtan sonra Hakeme kısa bir süre tedavi uygulayan Dr. Hilmi Karadeniz, 2010 yılında Kadırgaspor'da oynarken deplasmandaki Yoncaspor maçında rakip oyuncusunun kaşı yarıldığında oyundan çıkıp futbolcuya dikiş atmış ve o maçta Yoncaspor, Kadırgaspor’u yenerek ligde kalmıştı. Bu mükemmel davranış karşılıksız kalmamış ve TFF İstanbul İl Başkanlığı Hilmi Karadeniz’i Fair Play ödülüne layık görmüş ve sitemiz de o haftaki panoramada Hilmi Karadeniz’i haftanın futbolcusu seçmişti.


“Futbolcuların en iyi Doktoru olursun”
1980 yılında subay bir babanın oğlu olarak Ardahan'da dünyaya gelen ve 1990 yılında Fikirtepe İdman Yurdu’nda futbola başlayan Dr. Hilmi Karadeniz, profesyonel futbolcu olmak isterken Babasının Doktor olmasını istemesi üzerine eğitimine önem vermiş ve futbolu amatör olarak sürdürmeye karar vermişti. Tıp Fakültesini kazandığında futbolcu olamayacağını anladığı için üzüldüğünü söyleyen Dr. Hilmi Karadeniz, Babasının o gün söylediği sözü dün tekrar hatırladı “Doktor olacağım diye üzülme oğlum, umarım futbolcuların en iyi Doktoru sen olursun…”


HABER: ALİ KEMAL DEMİR
FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

4 yorum:

Turhan Yildiz dedi ki...

Fazla soze gerek yok Hilmi kardesim Birkez daha adamligini gostermis :)

Erkanc dedi ki...

Örnek insan ornek dr ornek sporcu Hilmi abi. Basarilar dilerim.

Selim dedi ki...

Hilmi kardeşim,insanı insan yapan değerleri,hemen her sezon böyle olaylarla bizlere hatırlatıyor..
Sağolsun..

mustafa hoca dedi ki...

tebrik ediyorum kardeşim .Allah gönlüne göre versin.

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...