Çarşamba, Eylül 04, 2013

Fatih Vatanspor, Büşra’yı yalnız bırakmıyor!

Bayan futbol takımlarımızdan Fatih Vatanspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, geçen hafta yan çapraz bağlarından ameliyat olan sporcusu Büşra Karakuş’u evinde ziyaret ettiler.



Ziyarette, Fatih Vatanspor Başkanı Suat Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Kara, Ahmet Köşker, Emin Kısa, Seda Kutman, Hasan Büyükdoğan ve Meltem Çolak da hazır bulundular.


 


Fatih Vatanspor Başkanı Suat Özcan ziyarette yaptığı konuşmasında, Kızımız Büşra’yı tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Bizler hem büyükleri hem de terini akıttığı formasının Yöneticileri olarak, kızımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bizi bu zorlu günlerimizde yalnız bırakmayan ve telefon ile arayarak Büşra’nın sağlık durumunu soran İASFK Başkanı Ali Düşmez’e, Tek Rumeli TV’ye, Yerel Futbol Sitesine, Sivil Haber’e ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederim.” dedi.


 


YEREL FUTBOL SİTESİ


[gallery ids="78410,78411,78412,78413"]

1 yorum:

FATİH HİLAL SPOR dedi ki...

FATİH VATAN SPORUN DEĞERLİ SPORCUSU BÜŞRA KARDEŞİME ACİL ŞİFALAR DİLERİM.FATİH HİLAL SPOR KULÜBÜ GENEL KAPTANI HAYRİ ÇELİK

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...