Cumartesi, Eylül 07, 2013

Ekşioğlu veryansın etti

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, bazı Profesyonel Kulüp Yöneticilerinin Kurum çalışanlarını oldukça ağır sözlerle töhmet altında bıraktığını ileri sürerek ağır konuştu.



Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Yemen Ekşioğlu, İl Başkanlığı çalışanlarının her yıl bilhassa lisansların yeniden düzenlendiği bu aylarda geceli-gündüzlü çalıştığını, bazı günler ise evlerine dahi gidemediklerini ancak yine de kimseye yaranılamadığını ifade etti.


 


Ekşioğlu, “İstanbul’da yüzlerce Profesyonel ve Amatör Spor Kulübü var. Çalışanlarımız bu Kulüplerimizin lisansları için Orhan Saka Amatörler Evi’ne gelen Yöneticilerine her zaman güler yüzlü ve içtenlikle davranmaktadır. Ayrıca tüm Kulüplerimize eşit şekilde davranılmakta olup, ciddi ve eksiksiz çalışmalarımızla ivedilikle lisanslar konusunda yoğun bir gayret sarf edilmektedir. Ancak kulağıma öyle şeyler geliyor ki, bu sözleri söyleyen rezilleri karşıma çıkıp yüzüme konuşmaları konusunda buradan ikaz ediyorum.” dedi.


 


“Para ile iş yapan aşağılıktır”
Bazı kimselerin “İl Temsilciliğinde para vermeyenin işi görülmüyor” şeklinde konuştuğunun kulağına kadar geldiğini söyleyen Ekşioğlu, “Kim, kime para vermiş, böyle bir şey olduğunu iddia eden kimse şerefsiz ve onursuzdur. Ortada (sözde) dönen bir para varsa, bu sözü edilen parayı alan da şerefsizdir, verdiğini iddia eden de şerefsizdir. Benim hiçbir çalışanım bu işlere girmedi, ben olduğum müddetçe kimse bu adi işlere giremez, bu rezil işlere yeltenen bir kişiyi duyarsam kolundan tutar, irtişa şuçu işlediği için adli makamlara bizzat kendim teslim ederim. Varsa bir delikanlı buyursun, sonuna katlanırsa buyursun…”  şeklinde konuştu.


 


"Kimseye iltimas geçilmiyor"
İstanbul İl Başkanılığı çalışanlarına her zaman sonsuz güven duyduğunu ifade eden Yemen Ekşioğlu, “kimse benim personelimi yalan sözlerle töhmet altında bırakmaya yeltenmesin. Zamanında ve eksiksiz olarak lisanslar için bize gelen herkesin işi sırasına göre yerinde ve zamanında hallolur. Kimsenin kimseden bir üstünlüğü yoktur, olamaz da.. Ancak, ‘çamut at izi kalsın’ mantığıyla davrananların da buradan açıkca şerefsiz, gurursuz, yalancı ve aşağılık olduğunu söylüyorum. Benim adımın geçtiği yerde kimseye iltimas geçilmez, kimsenin de bir başkasına üstünlüğü olmaz…” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

4 yorum:

Tansel dedi ki...

Yemen Başkan Esmiş yine haklı olarak.Haklı olarak diyorum çünkü herkes bir şeyler söylüyor ama hep arkadan ve fısıltılar bunlar.Delikanlı adam çıkar Yemen Ekşioğlunun odasına suç duyurusunda bulunur.Yemen Başkanda Adli birimlere kendi teslim edeceğini söylemiş.Helal olsun valla...

Tümay dedi ki...

Yemen abi kendine has üslubu ile yine boş konuşanlara cevabını vermiş.Böyle işlere karışan varsa,delikanlı olun söyleyin.Yemen Başkan gerekeni yapar.Yemen Abinin paraya pula ihtiyacı mı var ?
Yüzüne gülüp arkasından konuşan arkadaşlar var olan kişilere söylüyorum.Biraz delikanlı olun artık odasının kapısı açık her daim gelin orda konuşun.

Tevfik dedi ki...

Alayına maden suyu ahahahhaha süper açıklama

BABA YORGUN dedi ki...

YEMEN BABA SEN SONUNA KADAR HAKLISIN ONLARI SÖYLEYENLER ZATEN KENDİNİ BİLMEZ ŞAHISLARDIR TFF DE HER ŞEY ON NUMARA TÜM CALIŞANLARA ALLAH KOLAYLIK WERSİN SEN BİZİM BAŞ TACIMISIN YEMEN BAŞKAN......

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.