Çarşamba, Eylül 11, 2013

Büyük Kılıçlıspor yemekte buluştu

Süper Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden B. Kılıçlıspor, yönetici, teknik adamlar ve yönetim ile birlikte Silivri’de bulunan İskele Balık Lokantasında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaparak ligde çıkış için moral depoladı.



Lige kötü bir başlangıç yaparak üç maçta sadece bir puan toplayabilen Kılıçlıspor Kulüp Başkanı Murat Saraç Yönetim Kurulu Üyeleri ve oyuncularla bir araya gelerek tertiplediği moral yemeğinde çıkışa geçeceklerine inandıklarını belirtti. Silivri Sahilinde bulunan İskele Balık Lokantasında bir araya gelen yönetim ve oyuncular ligde çıkışa geçeceklerini belirttiler.


 


“Nokta transferlerde sıkıntı çektik”
Ciddi maddi sıkıntılar çektiklerini belirten Saraç yemekte yaptığı açıklamasında; “Lige iyi bir başlangıç yapamadık. Sezon başında takımı oluştururken ciddi maddi sıkıntılar yaşadık. Halen da aynı sıkıntıları yaşamaktayız. Fakat yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte bu sıkıntıları minimuma indirmek için çaba sarf etmekteyiz. Elimizden geldiğince oyuncularımıza verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Nokta transferlerde sıkıntı çektik. Lig uzun bir maraton bu uzun maratonda bizde varız diyebilmek için canla başla çalışacağız. İlçemizin tek Süper Amatör Lig takımı olmamızın da verdiği baskı ile lige tutunacağımıza inanıyorum. Yönetimim ile birlikte teknik heyetimize ve oyuncularımıza güvenimiz vardır. Bu oyuncu kardeşlerimiz ile birlikte ligi tamamlayıp orta sıralarda ligimizi tamamlama niyetindeyiz” dedi.


 


HABER: ENGİN AKIN


[gallery ids="79615,79616,79617,79618,79619"]

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.