Pazartesi, Eylül 30, 2013

Arnavutköy Belediyespor doludizgin gidiyor!

TFF Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden hedefini 3.Lig olarak belirleyen Arnavutköy Belediyespor, ikinci maçını da kazandı 4-1. Arnavutköy temsilcisine galibiyeti getiren goller Serhat, Uğur, Serkan ve Deniz'den geldi.



Arnavutköy Hasan Doğan Stadında maçı izleyenler arasında Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Başkan Yardımcısu Turgut Baran, Meclis üyeleri ve Arnavutköy Belediyespor Yönetim Kurulu tam kadro hazır bulundu.


 


Arnavutköy Belediyespor favori çıktığı karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Karşılaşma öncesi çekincelerin ön planda olduğu Arnavutköy Belediyespor ekibinde orta sahadaki handikap Perşembe günü yapılan son maç idmanında kırmızı kart cezalısı Fatih Dalgıç ve tecrübeli Kaptan Mustafa’nın olmayışı teknik heyeti ve yönetim kurulunu tedirgin etse de tecrübeli kurt hoca Adnan Keskin orta sahanın sağına genç ve çok koşan yetenekli oyuncusu Okan’ı, sol tarafa da topu olumlu kullanan Samet’i monte edince Mudurnu spor ilk dakikalardan itibaren teslim oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında etkili bastıran Arnavutköy Belediyespor sağ kanatta fırtına gibi giden Uğur çolak ile ilk ciddi atağında gol buldu.


 


Maçtan dakikalar
Dakika 3 gol. Uğur sağ kanatta buluştuğu topu hiç bekletmeden ceza sahası penaltı noktasında bekleyen arkadaşı Serhat’la buluşturdu, Serhat zor pozisyonda yarım vole ile topu filelere gönderince skor 1-0 oldu. İlk dakikada kalesinde gördüğü şok golün etkisi ile tedirgin olan Mudurnu spor Kalecisi Emre Ç. Esmer defans oyuncularını uyararak sağ kanat oyuncusu üzerinde yoğunlaşmaları konusunda uyarılarda bulundu.


 


Mudurnu defansında Okan, Gökhan Toker ve Gökhan Dokucu sağlı sollu ataklar ile gelen Arnavutköy Belediyespor ataklarında Aytaç Şahinkaya ve Uğur Çolak ı durdurmakta zorlandı. Aytaç Şahinkaya farkı sahaya yansıdı. Karşılaşmaya kaptan olarak çıkan ve tribünleri dolduran yüzlerce seyircinin desteğini alan Aytaç Şahinkaya harikalar yarattı. Aldığı her topu ceza sahasına taşıyan Aytaç ilk yarının yıldız isimlerinden oldu. Karşılıklı atakların sıkça olduğu karşılaşmada ilk yarı 11 pozisyon üreten Arnavutköy Belediyespor kalesinde 2 tehlikeli atak gördü Mudurnu sporda Kaptan Erhan Yalçın ve Ertan Uçar ile gol arayan konuk ekip duran toplarda beklediği gole ulaşamadı. İlk yarı 1-0 Arnavutköy Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.


 


İkinci yarı daha hırslı başlayan Arnavutköy Belediyespor tribünleri dolduran yüzlerce taraftarının tezahüratı ile coşmaya başladı. İlk dakikalarda Mudurnu kalesine yüklenen ve Aytaç, Serkan, Serhat ile gol aramaya başladı. İlk değişiklik Arnavutköy Belediyespor dan geldi ilk yarı oldukça fazla efor sarf eden genç yetenek Okan yerini tecrübeli oyuncu Vedat Karadağ’a bıraktı. Bu dakikadan sonra Arnavutköy Belediyespor atakları daha da sıklaştı. İlk yarı pas hataları yapan Serkan Cinaz ikinci yarı daha etkili oynamaya başlayınca beklenen gol geldi.


 


62.dakika gol. Arnavutköy Belediyespor Serkan, Serhat, paslaşmasından topla buluşan son adam Uğur Çolak attığı şık golle skoru 2-0’a taşıdı. Gol sonrası sevinç gösterisinde bulunan Uğur çolak Köşe gönderine gitti.64. dakika gol. İkinci yarı oldukça istikrar yakalayan Serkan Cinaz karşılaşmanın 3.gölünü Mudurnu filelerine göndererek farkı 3’e çıkardı.


 


Gol sonrası rehavet belirtileri gösteren Arnavutköy Belediyespor oyuncuları kenar yönetiminin uyarılarına rağmen oyundan kopmalarının faturasını kalesinde gördüğü golle ödedi. Pas hatalarının çok olduğu bu dakikalarda Arnavutköy Belediyespor 68.dakikada Serhat Karadaban’ı oyundan alarak yerine ile Deniz Satılmış’ı değiştirdi.


 


72.dakika gol. Mudurnuspor baskı kurduğu bu dakikalarda Ertan ile ceza sahası dışından sert şutu ile skoru 3-1’e taşıdı. Karambol anında hiç beklemediği bu şut karşısında kalesinde adeta donup kalan Anıl bu pozisyonda yapabileceği hiçbir şey yoktu. Kalesinde gördüğü bu şok gol sonrası adeta yeniden dirilişe geçen Arnavutköy Belediyespor 87.dakikaya kadar Mudurnuspor kalesine yüklenmeye başladı. Tribünlerin coştuğu bu dakikalarda oyuna sonradan giren Deniz Satılmış harika vuruşla karşılaşmanın skorunu tayin eti.


 


87 dakika gol. Maça damgasını vuran kaptan Aytaç Şahinkaya sol kanattan taşıdığı topu Deniz’e aktardı deniz ilk pozisyonda vurmak yerine düzelterek vurmayı tercih etti, kaleci Emre'nin kapadığı köşeden topu filelere gönderdi. Skor 4-1


 


STAT: Arnavutköy Belediye Hasan Doğan
HAKEMLER: Uğur Topaloğlu, Kürşathan Akın, Ozan Emrah Çaycı
ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: Anıl****, Serkan***, Sinan***, Alper***, Barış****, Samet***, Uğur****, Fırat***, Serhat***, Okan***,  Aytaç*****
MUDURNUSPOR: Emre**, Okan*, Gökhan T*, Gökhan D**, Erhan**, Ertan*,  Sercan*, Suat*, Yakup*,  Muhammed**, Batuhan**


HABER: MURAT DEMİRCİ


[gallery link="file" columns="5" ids="83599,83600,83601,83602,83603,83604,83605,83606,83607,83608,83609,83610,83611,83612,83613,83614,83615,83616,83617"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.