Çarşamba, Eylül 18, 2013

Alibeyköyspor U17'den farklı galibiyet

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Alibeyköyspor U17, hazırlık maçında Alibeyköy İmarspor konuk etti. Maçı ev sahibi ekip 6-0 kazandı.



Maça çok hızlı başlayan turuncu mavili Alibeyköyspor, İmarspor kalesine ilk dakikalardan itibaren yüklendi. İlk gol ilk dakikada Cengizhan Kam’ın çok güzel aşırtma vuruşu ile geldi.1-0.


 


Oyunda hakimiyeti eline alan Alibeyköyspor, Batuhan'la iki gol daha bularak ilk 30 dakikada 3-0 öne geçti.40 daikakada Görkem ile bir gol daha bulan Alibeyköyspor ilk yarı 4-0 önde girdi.


 


İkinci yarıda da etkili olan Alibeyköyspor, Muhammet ile 2 gol daha buldu.6-0 öne geçti. İkinci yarıda oyuncu değişiklilerine giden iki ekip son dakikalara kadar gol aradı ve hırslı oynadılar. Ama aradıkları gole ulaşamadılar. Maçta başka gol olmayınca maç Alibeyköy'ün 6-0 üstünlüğü ile bitti.


 


HABER: SERKAN YILDIZ


[gallery ids="80974,80975"]

1 yorum:

erol dedi ki...

Bu yenılgi bize iyi geldi bu demek oluyor kı biz u-17 de sampıyon olucaz bunuda herkes görecek as kadrodan 6 kısı yokdu ve çelıktepe maçında süperdik
Kupa gelecek herkes görecek

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.