Cuma, Ağustos 23, 2013

BAL Hakemleri koşamadılar!

Bölgesel Amatör Lig Hakemlerine yönelik olarak düzenlenen ve Burhan Felek Spor Kompleksi’nde yapılan atletik testlerde 13 Hakem/Yardımcı Hakem başarısız oldular.



Saat 17’de başlayan ve 21.30’da sona eren testleri, Bölgesel Kurul Üyeleri Fahir Ersoy ve Adil Uçankan ile İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu’nun yanı sıra, Kurul Üyeleri Alpralan Arkun, Aydın Kankaş, Fuat Özkarabulut ve Muahrrem Karaağaç’ın katıldığı, İstanbul Hakemlerin antrenmanlarından sorumlu olan Dr. Ali Kızılet de ekibi ile birlikte takip etti.


 


2 ay maç alamayacaklar
50 kişiden 20 kişinin başarılı olduğu testlerde koşamayan Hakemler: Ertan Yıldıran, İhsan Tuğrul Ardıç, Ali Rıza Özkan, Emre Türkmen, Yiğit Çetingöz, Aykut Çakmak (koşuya gelmedi), Mustafa Kaya, Serdar Kayhan (koşuya gelmedi), Kerem Altınçiçek, Levent Yılmaz, Mehmet Can Özkan, Cem boratay Ala, Semih Duran, Mehmet Can Özkan, Mustafa Bilgili, Mustafa Dinçer, Turgay Güzel, Ünal Yentur, Yiğit Çetingöz, Alparslan Cebe (koşuya gelmedi), Mehmet Taştekin olurken, Yardımcı Hakemlerden ise, Mustafa Burak Bakar, Hasan Tekin, Deniz Caner Özaral (sakatlandı), Ramazan Turan ve Lider Arık, koşuları tamamlayamadılar.


 


Yenilerden 2 Hakem var
Koşamayan Hakemlerin çoğunun tecrübeli Hakemler olmaları ve geçtiğimiz yıllarda Bölgesel Amatör Lig Hakemliğine terfi edenler olması dikkatlerden kaçmazken, bu sezon terfi eden Hakemler arasından Mehmet Taştekin ve Yardımcı Hakemlerden de Lider Arık yeni terfi eden Hakemlerin arasında koşamayan ender isimler oldular. Atletik testlerde başarısız oldukları için 2 ay sonra yeniden koşuya girecek ve ikinci koşuyu koşana kadar Bölgesel Amatör Ligde maç verilmeyecek.


 


Fahir Ersoy sert konuştu
Öte yandan Çarşamba günü Ulusal Hakem/Yardımcı Hakem ve Gözlemcilerine, Perşembe günü ise Bölgesel Amatör Lig Hakem / Yardımcı Hakem ve Gözlemcilerine değişen oyun kuralları hakkında bilgiler veren TFF Eğitimcisi Fahir Ersoy’un, Hakemlere yönelik olarak “Arkadaşlar, çeşitli yerlerde, belli başlı internet sitelerinde bizleri sürekli olarak eleştiriyorsunuz ve sürekli konuşuyorsunuz, sizlerin konuşacağı yer burasıdır. Buyurun söz alın ve şimdi konuşun” demesi dikkatlerden kaçmazken, Ersoy; Bölgesel Amatör Lige terfi için Hakem ve Gözlemcilere sorulan soruları slayt şeklinde tüm Hakem ve Gözlemcilere gösterdi ve aldıkları puanları da tekrardan izah ederek açıkladı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...