Salı, Temmuz 02, 2013

Emre Ayhan yuvada kaldı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Sanayi Mahallesi Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kâğıthane temsilcisi, iç transferde savunma oyuncusu Emre Ayhan ile yeniden anlaştı.


2013-2014 futbol sezonu öncesi Mayıs ayında gerçekleştirilen kongre ile adını Sanayi Mahallesi Spor Kulübü olarak değiştiren Kâğıthane temsilcisi, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında iç transferde ilk imzayı savunmanın önemli isimlerinden Emre Ayhan’a attırdı.

Geçtiğimiz sezon ligde kalan Mavi Beyazlı ekipte takımın önemli oyuncuları arasında yer alan Emre, yeni sezonda da futbola başladığı kulüpte forma giymekten mutluluk duyacağını belirtti. Futbola Kâğıthane temsilcisinin altyapısında başladıktan biri profesyonel olmak üzere iki farklı kulüpte forma giyen başarılı savunma oyuncusu, “Futbola başladığım kulübün formasını yeni sezonda da giyecek olmaktan dolayı mutluyum. Geçtiğimiz sezon hedeflediğimiz başarıya ulaşamasak da iyi bir mücadele örneği göstermiştik. Bu sezon, aramıza yeni katılacak arkadaşlarla ligi iyi bir noktada bitirmeyi arzuluyoruz. Başkanımızdan, yöneticilerimize, teknik direktörümüze kadar iyi bir ortamımız var.” dedi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...