Cumartesi, Haziran 22, 2013

Volkan Erkut Öztürk’e Feriköy sahip çıktı

Bir önceki sezon Feriköy’de oynadığı futbol ile tüm dikkatleri üzerine çeken ve getiğimiz günlerde önce Erokspor ile ardından da Vefa ile anlaşan Volkan Erkut Öztürk transferinde yeni gelişmeler yaşandı.



IMG_9502-610x400
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige çıkma şansını son maçlarda kaçıran ancak bu seneki transferleri ve Teknik Direktörlüğe Metin Uzun’u getirmesiyle yeni sezonda da çok iddialı olacağının sinyallerini veren Feriköy’ün 20 yaşındaki golcü oyuncusu Volkan Erkut Öztürk başarılı bir sezonun ardından transfer teklifleri almaya başlamış ve Erokspor Başkanı Fikret Kurt, Başkan Vekili Selami Taşer ve Transfer Komitesi Başkanı Erol Günay’ın da katıldığı ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen imza töreni ile Beyoğlu ekibinin formasını giymişti.


 


Vefa son anda vazgeçti
Beyoğlu ekibi ile anlaşmasının ardından Vefa Kulübü’nden yapılan açıklama ile Fatih’in Bölgesel Amatör Ligdeki ekibi anlaştı bildirilen genç oyuncudan yeşil-beyazlı Kulüp son anda vazgeçmiş ve Volkan Erkut Öztürk’ün Bölgesel Amatör Ligde oynama isteği boşa çıkmıştı.


IMG_3066 
Toplam 26 gole imza atmıştı
Şişli temsilcisi Feriköy’ün geçtiğimiz sezonki çıkışında büyük pay sahibi olan oyuncu, normal sezon ve Yükselme Grubunda toplam 26 gole imza atarak ligin en golcü isimlerinden biri olmuştu. Volkan Erkut Öztürk, geçtiğimiz günlerde Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen törende, Yerel Futbol Sitesi tarafından 2012-2013 sezonun en başarılı 2 forvet oyuncusundan birisi olarak ödüle layık görülmüştü.


 


En büyük çıkışı Feriköy’de yaşadı
Kariyerine Babasının Antrenörlük yaptığı Teraziderespor’da başlayan ve Bayrampaşa ekibinde uzun yıllar forma giyen Volkan Erkut Öztürk, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da üç sezonun ardından 3.Lig’de mücadele eden Küçükçekmecespor’un kadrosunda yer almış ancak en büyük çıkışı geçen sezon Feriköy’de yaşamıştı.


IMG_4426-610x400 
Vefa, Erokspor anlaştığı için aradan çekildi
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefa tarafından transfer edilen Volkan Erkut Öztürk, Erokspor Başkanı Fikret Kurt ile Vefa Başkanı Mesut Gülbaran’ın yaptığı görüşmenin ardından daha önce Erokspor ile anlaştığı gerekçesi Vefa’nın aradan çekildiğini futbolcuya bildirmesi ile büyük şok yaşamıştı.


 


Erokspor, sözleşmesini iptal etti
Erokspor cephesinde ise durum farklı. Yerel Futbol’a bir açıklama yapan Erokspor Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günay, “futbolcu bize geldi ve kendisi anlaştık. Kendisine belli bir miktar da para verdik ancak daha sonra Vefa ile anlaştığını duyduk. Vefa’nın aradan çekildiğini açıklamasına rağmen, Yönetim Kurulumuz futbolcunun bu tavrını kabullenemedi ve kendisi ile yaptığımız sözleşmeyi tek taraflı fesh ettik” dedi.


 


Feriköy sahip çıktı
İki farklı ligdeki iki takım tarafından da anlaşması iptal edilen Volkan Erkut Öztürk’e, Kulübü Feriköy sahip çıktı. Yerel Futbol’a bir açıklama yapan Feriköy Başkan Yardımcısı Gürsel Yılmaz, “Erkut genç bir oyuncu, bir hata yaptı ancak biz o’nu affettik. Bu yaştaki bir oyuncu bu tip hataları yapabilir, anlayışla karşılıyoruz. Bugün kendisini Kulübümüze çağırdık ve konuştuk. Erkut’u yeni Hocamız Metin Uzun ile de tanıştırdık. Feriköy olarak bu andan itibaren Erkut’u yolda bırakamazdık. Kendisi zaten bizim futbolcumuz, biz de onu evladımız olarak çok seviyoruz. Volkan Erkut Öztürk yeni sezonda da Kulübümüzün formasını giyecektir ve Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen Kulübümüzün yaşayacağı başarıda pay sahibi olacaktır” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.