Cuma, Haziran 07, 2013

Turgut Gönültaş, Sultangazispor’da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor GK’da mücadele eden tecrübeli oyuncu Turgut Gönültaş ile anlaştı.




Sultangazispor’un yeni oyuncusu Turgut Gönültaş futbola Akukamerli Spor altyapısında başladı. Daha sonra İFA SK altyapısına transfer oldu. Burada amatör kümede iki sezon oynadıktan sonra 2002 yılında Maltepespor'la profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buraya transfer oldu. Maltepespor için ilk resmi karşılaşmasına 25 Ağustos 2002 tarihinde Kartalspor'a karşı oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıktı. Daha sonra Bursaspor, Ünyespor, Bursa Merinosspor ve Fatih Karagümrük formaları giydi. 2007-08 sezonun başında 2. Lig ekiplerinden Güngören Belediyespor'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Edirne Spor Gençlik’te forma giyen Gönültaş bu sezon 10 numaralı formayla Sultangazispor için ter dökecek.


 
Sultangazispor Kulüp Binasında Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Transfer Komitesi Başkanı Ramazan Dere ve A Takımı Sorumlusu Eyüp Göl 10 numaralı formanın sahibi Turgut Gönültaş’la birlikte basının karşısına çıktılar. Sultangazispor’la 1 yıllık sözleşme imzalayan Turgut Gönültaş, kulübün kendisine gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Sultangazispor Kulübü’ne kendi isteğiyle geldiğini belirten tecrübeli futbolcu, “Sultangazispor’la anlaştığım için çok memnunum” dedi.


 


HABER: ZEKERİYA YILMAZ
www.sultanjaziajans.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...