Cuma, Haziran 07, 2013

Tecrübeli oyuncu, transferin gözdesi durumunda!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor’un kaptanı Tarık Karnıyarık’a birçok Kulüpten transfer teklifleri geliyor.



 
Kazım Karabekir Mevlanaspor’a 2 sezon önce Beylikdüzü’den gelen ve 2. Lig dâhil olmak üzere birçok Profesyonel Kulüpte başarıyla görev yapan Tarık, Gaziosmanpaşa ekibine geldiği günden bu yana üstün görev anlayışı, çalışkanlığı ve istikrarı ile takımının değişmez ismi oldu. Bu sezon gösterdiği performans nedeniyle tüm dikkatleri üzerine çeken tecrübeli oyuncu, farklı mevkilerde başarıyla görev yapması ve tüm maçlarda görev yapması ile farklı bir oyuncu olarak göze çarptı.


 


Orta sahanın sağ kanadında forma giyen ve sık, sık geriye gelip savunmasına yardımcı olan Tarık, geride kalan sezonda rakip filelere gönderdiği 12 golle takımın en golcü isimlerinden biri olurken, Teknik Direktör Kerem Barut, Tarık’ı, bazı maçlarda orta sahanın solunda ve defansın sağında da değerlendirdi.


 


Kazım Karabekir Mevlanaspor’un, Yükselme Grubu’na kalmasında büyük pay sahibi olan başarılı futbolcunun, Süper Amatör Ligde ciddi hedefleri olan bazı Kulüplerin yakın markajında olduğu biliniyor. Tüm bunlara rağmen, Kazım Karabekir Mevlanaspor Yönetiminin, Tarık Karnıyarık’a yeni sezonda da mavi-beyazlı formayı giydirmek istediği ve bu oyuncuyu kadroda tutmaya çalışacağı ve Gaziosmanpaşa ekibinin Başkanı Mustafa Türlü’nün Antrenörlük diplomasına sahip futbolcunun hem Kulüp Müdürlüğü hem futbolcu olarak görev yapmasının yanı sıra, Kulüple olan güçlü bağı nedeniyle başka bir takıma gitmesine izin vermeyeceği ifade ediliyor.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.