Cuma, Haziran 14, 2013

Pötürge Turnuvasında Yarı Final heyecanı

Her yıl geleneksel olarak organize edilen ve 2 aydır devam Malatya İli Pötürge İlçesi Futbol Turnuvasında bu hafta sonu Yarı Final heyecanı yaşanacak.



 
Geçtiğimiz hafta sonu Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında oynanan Çeyrek Final maçlarında Alihan Köyü ve Nohutlu Köyü arasındaki mücadelenin normal süresi 1-1 sona erdi. Penaltı atışlarında Alihan Köyü rakibine 3-0 (toplamda 4-1) üstünlük kurarak tur atladı. Tekederesi Köyü -Karakan Köyü arasında mücadelede ise 1-0 geriye düşen Tekederesi Köyü zorlu maçı 2-1 kazanarak tur atlayan ikinci takım oldu.



Günün en zorlu maçı olarak göze çarpan Aslankent-Sakkuşağı maçının galibini de penaltı atışları belirledi. Normal süresi 1-1 sona eren maçta Aslankent Köyü penaltı atışları sonucunda yarı finale yükselmeyi başardı. Günün son maçında ise rakibini eksik yakalayan Taşmış Köyü, Uzuntaş’ı 5-2 mağlup etti.


 
Turnuvada bu hafta sonu oynanacak yarı final maçlarında eşleşmeler ise, Aslankent-Taşmış ve Tekederesi- Aslankent şeklinde olurken, final maçı her sene olduğu gibi yine Malatya’da oynanacak.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...