Pazartesi, Haziran 24, 2013

Pınarspor yine sahaya çıkmadı

İstanbul 2 Amatör Lig 11.Grupta oynanması gereken Eyüp Yeşilpınar Doğan-Pınarspor maçı, konuk ekibin sahaya 7 kişi gelmesi üzerine oynatılamadı.



IMG_5369 
Ligde daha önce de İstanbul Malatyaspor maçına çıkmayan ve Albayrak sahasında oynanması gereken Eyüp Yeşilpınar Doğan maçına yeterli sayıda oyuncu getiremeyen Pınarspor ile ilgili kararı TFF İstanbul İl Başkanlığı verecek.


 


 HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

PınarLı dedi ki...

Pınar spor protesto amaçlı maçlara eksık oyuncularla gıdıyor nedenınıde tüm spor camiası biliyor Yemen ekşioğlu başta olmak üzere TFF yönetimini adaletsizliğinden dolayı şiddetle kınıyoruz ist malatya takımındaki oyuncu arkadaşlarda çok şanslılar her mac direk kırmızı kart görüp bi maç ceza aldıkları için 5 oyuncu değiştirip maç kazandıkları için...

yesılpınardoğanspor dedi ki...

arkadasın yorumlarına sonuna kadar katılıyorum ıst malatya takımının ozellıgının ne oldugunu anlamıs degılız nerde adaletlı yonetımler nerde her takıma aynı mesafede yaklasmalarr hepsı yalan dolann ıst malatya macında hıcbır sekılde hakeme yada rakıp takıma kufur hakaret kavga gurultu yapmadıgımız halde 3 puanımız sılındı bumudur adaletin yemen eksıoglu soruyorum sana nerde sızın adaletınız !!!!

bahçeköylü dedi ki...

filizspor karşılaşmasınada geç kaldınız lisanslarınız maçın başlamasına yarım saat sonra geldi neyse ki filizspor itiraz etmedi yoksa o maçtada hükmen mağlup sayılıp 3 puanınız silinecekti bence bahanelere sığınmanın bir anlamı yok izlediğimiz kadarıyla takımınız bir üst lige çıkacak düzeyde değil malatyayla 10 kere maç yapsanız hepsindede en az 5 lik olursunuz.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...