Salı, Haziran 11, 2013

Muzaffer Kollik, Gazi Mahallesispor’da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesispor, dış transferde ilk imzayı, Kazım Karabekir Mevlanaspor’da forma giyen eski futbolcularından Muzaffer Kollik’e attırdı.



 
Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Albayrak’tan, Kazım Karabekir Mevlanaspor’a transfer olan, mavi-beyazlı ekipte gittiği ilk günden itibaren takım içerisinde çok sevilen ve Teknik Direktör Kerem Barut’un sürekli forma verdiği 29 yaşında futbolcu, futbola da Gazi Mahallesispor’da başlamıştı.


 


Eski Başkanı teşekkür etti
Öte yandan Yerel Futbol Sitesine Muzaffer Kollik’in Gazi Mahallesispor’a transfer olması ile ilgili bir demeç veren Kazım Karabekir Mevlanaspor Başkanı Mustafa Türlü, "Muzaffer çok sevdiğimiz, kaliteli, dürüst, çalışkan, işini çok seven ve forması için canını dişine takan bir futbolcumuzdu. Kendisinin tercihine saygı duyuyorum, sonuç itibari ile Muzaffer, Gazi Mahallesispor’dan hiç bir zaman kopamadığını her fırsatta ifade ediyordu. Kendisine Kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, Muzaffer Kollik, dost ve kardeş Kulübümüz Gazi Mahallesispor'a hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

muzaffer dedi ki...

bende iyi dileklerinden dolayı sevgili başkanım mustafa türlüye teşekkür ediyorum ve özellikle destek veren tüm taraftarlada teşekkür ediyorum

BOBOŞ dedi ki...

muzom yuvana hoşgeldin kardeşim. katil muzo gazide seviyoruz seni kardeşim.

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.