Salı, Haziran 11, 2013

Kuştepespor, Veysel Küçük ile prensipte anlaştı!

Bölgesel Amatör Ligin yeni ekiplerinden Kuştepespor, Hüseyin Köse’den boşalan Teknik Direktörlük görevi için Yard. Doç. Dr. Veysel Küçük ile prensipte anlaştı.



Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi Başkan Yardımcısı olan ve Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Hareket ve Antrenman Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak Akademik kariyerine devam eden Yard. Doç. Dr. Veysel Küçük ile Kuştepespor Yönetim Kurulu’nun bu akşam bir kez daha görüşeceği ve bu görüşmeden sonra kırmızı-siyahlı Şişli temsilcisinde Veysel Küçük döneminin resmen başlayacağı öğrenildi. 15 Ocak 1966 doğumlu Teknik adam, daha önce Kütahyaspor’da Profesyonel Takım Teknik Sorumlusu olarak görev yapmıştı.


 


Öte yandan Kuştepespor Yönetim Kurulu’nun, futbolcularına Bölgesel Amatör Lige çıkma primlerini geçtiğimiz günlerde düzenlenen yemekte tümüyle ödediği ve 3.Lig için iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başladığı öğrenildi.  


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

futbolsever dedi ki...

Hayırlı olsun

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...