Salı, Haziran 04, 2013

Küçükköyspor'dan muhteşem gece!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor’un “Tanışma ve Dayanışma Gecesi” muhteşem görüntülere sahne oldu.



 
Küçükköy Grand Salon Paris Düğün Salonunda yapılan gecede, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat, TFF Başkanı Yıldırım Demiren ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez çelenk gönderdiler.


 
Küçükköyspor Başkanı Mehmet Lütfü Taşçı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin aileleri ile katıldıkları geceye, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, TFF İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar, Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği Başkanı Murat Yılmazer, Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Halil Hayta, GOP Ağrı Doğubeyazıtlılar Derneği, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Halide Edip Adıvarsporlu Yöneticiler, Sanayispor Başkanı Faruk Uçar, İstanbul Gümüşhanespor Başkanı Mehmet Ünlü, İstanbul Bayburtspor Başkanı Hayati Battal, Alibey Hospital Parsellerspor Başkanı Özcan Yerdak, Kazım Karabekir Spor Kulübü Başkanı Mustafa Türlü ve GOP Taşköprü Başkanı Cezmi Kayhan’ın yanı sıra çok sayıda davetli geceye katıldılar. Küçükköylü olan ve yeşil-siyahlı Kulüpte uzun yıllar Antrenörlük yapan, TEK Rumeli TV Spor Müdürü Mehmet Çelik de gece de yer aldı.



Tanışma ve Dayanışma Gecesi İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından, Küçükköyspor Başkanı Mehmet Lütfü Taşçı ve Başkan Vekili Metin Ebret birer konuşma yaptılar. TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu ise yaptığı konuşmada, Küçükköyspor’a başarılar dilerken, maçlarında olay çıkmamasını istedi.



İstanbul U14 Ligi 17.Grup şampiyonu olan Küçükköyspor kupası ise Alt Yapı Antrenörleri Ali Özgel ve Şerafettin Çelik’e takdim edilirken çok sayıda alt yapı futbolcusu da geceye renk kattılar. Geceye katılanlar sanarçıların söyledikleri şarkı ve türkülerle keyifli bir akşam geçirdiler.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR
FOTOĞRAFLAR: MURAT FİLİZ


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.