Cumartesi, Haziran 15, 2013

İstanbul BBSK, transferlere devam ediyor

Yeni sezonda PTT 1.Lig’de mücadele verecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kayseri Erciyesspor’dan orta saha oyuncusu Alaattin Tosun’u 1 yıllığına renklere kattı.



 
Turuncu-lacivertli ekibin Langa Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Alaattin Tosun kendisini 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Çağatay Kalkancı, “kadromuza şampiyonluk yaşamış bir oyuncu olan Alaattin’i katarak, daha da güçlendik.” dedi.


 
Kendisini Turuncu-lacivertli ekibe bağlayan törende konuşan Alaattin Tosun ise, “Hedefi olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Bundan sonra turuncu-lacivertli renkler altında şampiyonluk yaşamak istiyorum” diye konuştu.


 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor daha önce de Teknik Direktörlüğe Cihat Arslan’ı getirmiş ve kadrosunu TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan Murat Yılmaz, Elazığspor’dan Orhan Ak ile Kayseri Erciyesspor’dan Veysel Aksu ve Tavşanlı Linyitspor’dan Ferhat Çulcuoğlu ile güçlendirmişti.


 


KAYNAK: http://www.istanbulbbsk.org

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.