Salı, Haziran 25, 2013

Gökmen Altınbaş: Takımımı Ligden çektim!

İstanbul U19/2 Ligi 6.Grup ekiplerinden GOP Yeniköy Spor Kulübünün Başkanı Gökmen Altınaş, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, tepki olarak takımını ligden çektiğini açıkladı.



Altınbaş açıklamasında, “GOP. Yeniköyspor Kulübü olarak 23 Haziran 2013 tarihinde Hadımköy Stadında oynanan ve 90. dakikasında kalecimize kasti olarak yapılan faul sonrası saha içerisinde yaşanan, istenmeyen ve katiyen tasvip etmediğimiz olaylardan ötürü, TFF İstanbul İl Başkanlığı Tertip Komitesinin 24 Haziran 2013 Pazartesi günü aldığı karardan dolayı memnuniyetsizliğini belirtmek isterim.


 


Bu kararda, 7 futbolcunun maç içinde, bir futbolcunun da maç sonunda kırmızı kart görmesi sebebiyle tatil edildiği ve bu durumda GOP Yeniköy takımının 4-2 önde olduğu müsabakada FMT’nin 22/a maddesine göre 3-0 hükmen yenik sayılmasına” ibaresi mevcuttur.


 


Bu karar sonrasında U19/2 liginin 1.haftasından bu yana her maçımızda görev alan yetersiz Hakemlerin vermiş oldukları hatalı kararlar sebebiyle İstanbul İl Hakem Kurulu’nu protesto ediyoruz. Ayrıca İl Başkanlığını da, daha önceki tepkilerimize sesiz kaldığı için protesto ediyoruz. Yenişehir maçının Hakemi C.Fatih Demirci’nin çıkan olaylar sonrası tarafımız hakkında sanki olayları biz çıkartmışız gibi ağır bir rapor düzenlemesi hiçbir şekilde doğru değildir. TFF İstanbul İl Başkanlığı Tertip Komitesinin de tarafları dinlemeden sadece Hakem raporuna göre karar verip takımımız hakkında hükmen mağlubiyet kararı alması son derece komik olmakla beraber alınan bu kararda Hakem raporunda oyuncularımızdan oyun içerisinde 7 kişinin kırmızı kartla ihraç edildiği üzerine takımımızın hükmen mağlup ayrıldığı belirtilmiştir. Oysa Hakem oyundan hiçbir futbolcuyu atmamıştır. İlgili maçın Saha Komiserinin görüşüyle olayın aslının nasıl olduğu anlaşılmakla beraber yıllarca amatör futbola hizmet eden biz Yöneticiler ve Antrenörlerimizin Henüz HİF Hakemi kategorisindeki namzet Hakemler yüzünden karalanması ve ağır cezalar verilmesi bizleri son derece üzmüştür.


 


Bu nedenlerden dolayı, ligde kalan son 3 maça çıkmayacağımızı ve ligden çekildiğimizi ifade ederim.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

9 yorum:

yorummmm dedi ki...

Siz yemen eksioglunun takimi degilsiniz herslde kararlsrdan belli . Insanlarin emeklerini hice saymayi aliskanlik haline getiriyorlar bunlar

gözlem dedi ki...

u 19 maçına verilen hakem hif hakemi yazık olmuş

SABAN KIRAN dedi ki...

mart ayından u yana takımda bulunan 24 genc kardesıme birseyler vermek onların gelısimine ne katkıda bulunmak ıcın bır cok fedakarlık yaptım sagolsun genc kardeslerımde hıc bır zaman sozumden cıkmadılar son maça kadar.
ligin ilk maçında basladı olaylar gole gıden topu elle kesmesıne ragmen seyırcı kaldı hakemler 3. hfta 2-0 önde oldugumuz macta 48. dakıkada verılen 2 sarı kart aa pardon kartın varmıydı senın demek ve ardından 2. sarıdan ıhrac etmek 2 net cızgıyı gecen topu goreyemeyen yan hakem dısardan gelen ve aglarımıza gol diyen yan hakem ...........1 hafta oncesı u19 lıgı maçını ılk yarısını 36 dakıka ıkıncı yarısını 35 dakıka oynatan ve hocam sen ne yapıyorsun dedıgımde senı atarım ısıne bak dıyen yan hakem maalesef bu haftada bunca yasanan hataların ardında son dakıkada yapılan kastı faul sonrası sessız kalan hakemın ardından karıstı oyun öncelikle YENİŞEHİR KULUBUNDEN özür dilerim ama olaylarıda baslatan ve oyunu geren hep onlardı hakem camiaası neyın pesınde bılemıyorum ama senelerdır amator futbolunun ıcındeyım bırcok aykınen görüstugum hakem arkadasım var herkeste aynı tepkı hep mac alan aynı kısılerve buna tepkı verıp mac almak ıstemeyen arkadaslar var yaa nasıl bır zıhnıyet bu u19 macına sn nasıl hıf hakemı verırsın yardımcı hakem olması bıl tartısılırken sen nasıl orta hakem yaparsın YAZIKLAR OLSUN Baska hıcbırsey dıyemıyorum..
Tff il tmsilciliğine ise sunu dıyorum masa basında karar vrıpemek verenlrın emegını calmayın bız kullerınden varolup gencler spor yaptırmak ıstyn kısılrın ve gençlerin hvesini kırmayın

yıldıray dedi ki...

sezonun başından beri emeklerimizi çaldılar yazıklar olsun

erhan dedi ki...

ligin ilk haftasından beri emeklerimizi görmemezlikten gelen, tüm herkese ve bizim maçlara hep aleyhimize kritik kararlar veren hakemleri atayan kişilere yazıklar olsun.

karzey dedi ki...

alt yapı yetiştiriliciktir bu kadar hırs fazla hakem elbette hata yapacak oyuncu hoca vönetici ve taraftar hata yapmıyormu

gözlem dedi ki...

u 19 maçı orta hakem HİF hakemi ve sonucunda ligden çekilen bir takım akıtılan ter verilen emek yazık ...

Dipnot dedi ki...

Mesele C. Fatih Demirci'nin HİF Hakemi olmasıysa düzeltelim: Kendisi 2 ay önce il hakemi oldu ancak lisansı henüz çıkmadı. Kulüpler genç futbolcu oynatınca alkış, İHK genç hakemlere lig sonunda şans verince auuvvvv.

sedat nam dedi ki...

aslında hakem maçı bitirmiştir. daha sonra tatil ettiğini açıklamıştır. bence hata lı karar.tertip komitesi adil değildir. saha komiseri raporunu değerlendirmemiştir.ayrıca saha komiseri ve hakeme hakaretler eden Yenişehirli yönetici komite tarafından kayırılmıştır.saha komiserlerinin raporları dikkate alnmamıştır

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.