Pazartesi, Haziran 24, 2013

F. Karagümrük yeni yeteneklerini arıyor

Her yıl düzenli olarak sezonun bitmesinin ardından yaz döneminde futbolcu seçmeleri yaparak, başarılı isimleri alt yapıya kazandıran TFF Spor Toto 3.Lig ekiplerinden F. Karagümrük A.Ş.’de yeni sezon için alt yapı seçmeleri 24,25 ve 26 Haziran’da gerçekleştirilecek.



[gallery ids="66278"]

Yerel Futbol Sitesine konu ile ilgili bir açıklama yapan F. Karagümrük A.Ş. Alt yapi Sorumlusu Onur Günal, “1997-98-99 doğumlu futbolcu arkadaşlar 24-25 ve 26 Haziran tarihlerinde saat 17’de Karagümrük Stadındaki seçmelere katılabilirler, Bu arkadaşların saat 16.30’da hazir olmalari gerekmektedir.” dedi.  


Harun Özkan da kadroya katıldı
Genç Teknik adam ayrıca, “yeniden yapılandığımız bu dönemde ilk adım olarak Antrenör kadromuzu güçlendirerek Avcılar Belediyespor’dan başarılı Antrenör Harun Özkan’ı aramıza kattık ve bununla birlikte futbol okulumuzu (2000-2007 arası doğumlu oyuncu grubu) hayata geçirdik. Her şey istediğimiz gibi gitmekte ve bundan sonra yaşları daha büyük kardeşlerimizi aramıza katmak için çalışmalara başladık. Yaptığımız bu çalışmaların kulübümüzün geleceği olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR           

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.