Perşembe, Haziran 13, 2013

Esen Bayburt, Biga’da kampa girecek

Teknik Direktörlüğe geçtiğimiz sezon Küçükköyspor’u çalıştıran Tecrübeli Teknik Adam Osman Kibar’ı getirdikten sonra dış transferde 10 futbolcuyla anlaşan Esen Bayburt, yeni sezon öncesinde Biga’da kampa girecek.



Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Ligde başarılı olduktan sonra Süper Amatör Lige terfi eden ve hedefini ‘Esenyurt’a Profesyonel bir Kulüp kazandırmak’ olarak belirleyen ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kurmak için hazırlıklarını sürdüren sarı-siyahlı ekipte, geçtiğimiz sezondan 10 futbolcu yeni sezonda da kadroda yer alacak.



“Bu ligden korkmuyoruz”
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Teknik Direktör Osman Kibar, “17 Haziran’da topbaşı yapacağız. Dış transferde çok kaliteli futbolcularla anlaştık, transferlerimiz sürecek, bu isimleri de gelecek günlerde basına tanıtacağız. Bir süre Esenyurt’ta çalıştıktan sonra Çanakkale’nin Biga İlçesinde yeni sezon hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Bu ligden çekinmediğimizi ifade etmek istiyorum. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun verdiği büyük destek ile öncelikle Bölgesel Amatör Lige, ardından 3.Lige yükselmek için planlarımızı yapıyoruz” dedi.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Ali Haydar ŞAHİN dedi ki...

Başarılar Osman Hocam.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...