Pazartesi, Haziran 03, 2013

Erokspor, Cemal Kavraz ile yeniden anlaştı

Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Ligde şampiyon olarak 1 sezon aradan sonra Süper Amatör Lige geri dönen ve hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Erokspor, başarılı Teknik Direktörü Cemal Kavraz ile yeniden anlaştı.



 


 


43 yaşında ve UEFA A Antrenör Diplomasına sahip Cemal Kavraz için Erokspor Tesislerinde Başkan Fikret Kurt ve Başkan Vekili Selami Taşer’in de katılımıyla düzenlenen imza töreninde Cemal Kavraz, “hedefimiz Bölgesel Amatör Lig, bu hedef doğrultusunda kadro çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.


Futbola 1982 yılında Beşiktaş’ta başlayan ve 8 sene formasını giydiği siyah-beyazlılarda 1990 yılında Profesyonel mukavele imzalayan Kavraz, daha sonra sırasıyla; Bursa Karacabey, Bursa Mustafa Kemal Paşaspor, Kahramanmaraşspor, Adıyamanspor, Çaykur Rizespor ve Orduspor’da Profesyonel olarak forma giydikten sonra bir başka Rize ekibi Çaykurspor’da yeniden Amatörlüğe dönmüştü.


Antrenörlük kariyerine ise, Kahramanmaraş temsilcisi Türk Telokom’da başlayan Kavraz, daha sonra Kahramanmaraş Belediyespor, Kahramanmaraş Bölgesi TTF İl Antrenörlüğü ve Kahramanmaraşspor’da Mesut Çanak’ın (2.Lig) Yardımcı Antrenörü olarak devam etmişti. 2010 sezonunda Çeliktepespor’a gelen Kavraz, geçtiğimiz sezon İstanbul 1.Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden sarı-yeşilli Beyoğlu ekibinin başına geçmiş ve 18 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alarak Ligi 45puanla şampiyon tamamlamışlardı.


 


 HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

1 yorum:

kaya dedi ki...

Beşiktaşlılar başarır, Tebrikler hocam, bu sene aynı grupta çekişmekten onur duyarız,

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.