Salı, Haziran 18, 2013

Erdi Arslan, Erokspor ile yeniden anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Erokspor’da geçtiğimiz sezon Cemal Kavraz’ın Yardımcı Antrenörlüğünü yapan Erdi Arslan, Erokspor ile yeniden anlaştı.



7 sezon amatör olarak futbol oynayan Erdi Arslan,  İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi Antrenörlük Bölümünü kazanmış,.Yükseköğrenime başladıktan 1 sene sonra aktif futbolu bırakmıştı. Antrenörlük hayatına BJK Bakırköy Futbol Okulunda başlayan Erdi Arslan, kısa bir süre sonra Beşiktaş Kulübünün alt yağı kadrosuna geçti ve siyah-beyazlı ekipte 2 sene görev yaptı. Bu dönemde 4 ay Çeliktepespor da U14 ve U16 takımlarında çalışmış akabinde ise Beşiktaş’ta görev yaptığı sırada beraber çalıştığı Cemal Kavraz’ın Yardımcısı olarak 1.Amatör Ligde şampiyon oldukları sezon Erokspor’un Teknik kadrosuna katılmıştı.


 


Bu sezon İstanbul Süper Amatör Lige iddialı bir şekilde hazırlanan Erokspor ile yeniden anlaşan Erdi Arslan geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeniden Cemal Kavraz’ın Yardımcısı olarak görev yapacak.


 


Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan genç Antrenör, “araştırmaya, antrenman metodlarına ve sporcuların fiziksel gelişimine önem verdiğini dile getirirken, en büyük amacının ileride uluslararası düzeyde bir kondisyoner olmak olduğunu söyledi. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi BESYO’da fitness uzmanlık derslerini alan Erdi Arslan, ileri düzeyde İngilizce’ye ve üst düzey bilgisayar bilgisine sahip.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

O iş olur dedi ki...

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun Allah başarılarının devamını nasip etsin... Umarım bölgesel lige çıkma başarısına ortak olursun... O iş olur :))

Metin Tanju Aydın dedi ki...

sana verilen bu imkan erok spor tarihin'de kimseye verilmemiştir sayın cemal hoca.

umarım başarılı olursun. ama şunu bil ki geçen sene eski futbolcuların hepsini harcadınız. futbol da böyle şeyler vardır saygı duyulmak lazım. erok spor kimsenin babasının tekelin de değildir . bu klüp ten kimler geçti kimler geçti sende bir gün gelip geçiçeksin bizim gibi.

sen iyi bir hoca olabilirsin benim gözümde de öylesin çünkü başarı varsa herkes iyidir. ama şu bir gerçek ki çok kişinin hakkını yedin. sen hep kendi adamlarını oynattın adam bendecilik yaptın. 15 senelik futbol kariyerimde bana bu rezil sezonu yaşattığın için sana binlerce teşekkür ederim .keser döner sap döner gün gelir hesap döner. kimsenin hakkı kimsede kalmaz ALLAH büyük .

Sevgili idarecilerede bir kaç sözüm var .

Erok spor klübün de 10 yıldır futbol oynuyorum gerek alt yapı gerek A Takım . Erok spor tarihine gelmiş geçmiş en iyi yönetim olabilirsiniz. ama şu bir gerçek ki . bu hocaya sunulan imkanı keşke geçen seneki hocalarımıza da sunsaydınız. bu sene futbolculara çok güzel imkan yarattınız teşekkür ederiz . ama geçen seneki futbolcular kimdi onlara bu imkanı vermediniz. adam gibi mücadele edip adam gibi küme düştük. ayrıca kendi adıma konuşuyorum bana göstermiş olduğunuz desteği her zaman sölemişimdir bir sezon top oynamasam bile bana ödediğiniz ödemeler için teşekkür ederim . ben erok sporu para için hiç bir zaman sevmedim . bunu herkes bilir . sizden tek ricam elinizde ki, genç futbolculara sahip çıkın sayın yönetim çünkü onlar haksızlığa uğruyorlar.

SAYGILARIMLA

Metin Tanju Aydın

Çeliktepeli dedi ki...

zaten cemal hoca'nın huyudur bu :D aynı şeyleri çeliktepe spor klübün'de yaptı .

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.