Cumartesi, Haziran 15, 2013

Çıksalınspor seçmelerine yoğun ilgi

Türkiye Profesyonel 3.Ligin yeni ekiplerinden Çıksalınspor, genç ve yetenekli futbolcuları belirlemek amacıyla başlatılan seçmelerin ilkini bugün gerçekleştirdi.



 
Spor Toto 3.Lig temsilcilerinden Çıksalınspor genç yetenekleri belirlemeye çalışıyor. Erokspor’un Eyüp-Silahtarağa’da bulunan tesislerinde gerçekleştirilen seçmelere, 150’ye yakın futbolcu katılırken, Diyarbakır, Antalya, İzmir ve Tekirdağ’dan futbolcuların seçmelere katıldığı görüldü.



Çıksalınspor Teknik Direktörü Mehmet Mustafa Yorulmazlar ile birlikte Alt Yapı Antrenörleri Veysel Yetkin, Mehmet Aras ve Gürcan Gül nezaretinde gerçekleştirilen seçmelerde futbolcular, teknik kadro tarafından dikkatle izleniyor. Çıksalınspor Başkanı Fikret Sivri ile Kulübün Genel Kaptanı Furkan Sivri’nin de takip ettiği ve 1989 ila 1996 arası doğumlu futbolcuların katılabilecekleri seçmeler 30 Haziran’a kadar devam edecek.



Yetenekli futbolcular tespit edilecek
Çıksalınspor Genel Kaptanı Furkan Sivri, seçmelere katılımın yoğun olmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, yetenekli futbolcuları tespit etmeye çalışacaklarını aktardı.


 


 HABER: ALİ KEMAL DEMİR / OGÜN KOCA


 

1 yorum:

ilker topçu dedi ki...

kardeşim böyle seçmeler yapacagınıza 2.amatör u 19 da oynayan çok iyi topçular var alsanıza ordan 5 10 futbolcu biraz izleyin takip edin takımda söylim size kalesporu izleyin sonra galatasporu izleyin kalecimi desem defans mı ortasaha mı forvet mi ne istersen çok iyi cocuklar var tavsiye ederim bi bakın yani gözünüzün önündeki çocukları görün biraz yazık....

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...