Salı, Haziran 18, 2013

Çatalcaspor görev dağılımını yaptı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çatalcaspor yeni sezon öncesi yaptığı Genel Kurul’dan sonra geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek kendi aralarında görev dağılımını yaptılar.



Yapılan görev dağılımında Kulüp Başkanlığındaki görevine Hasan Gökçe devam ederken, AS Başkanlığa Ersin Taşkın, Başkan Yardımcılığına Mustafa Burgut ve Hasan Esgar, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcülüğüne Lokman Naroğlu, Başkan Yardımcılığı ve Futbol Şube Sorumluluğuna Özbay Ata, Başkan Yardımcılığı ve Altyapı Sorumluluğuna Ali Özbek, Genel Koordinatörlüğe Vedat Koçer, Genel Kaptanlığa Arif Yıldız ve Fatih Sezer, Dış İlişkiler Sorumluluğuna Selçuk Çolak ve Aykut Çetin, Güreş Şubesi Sorumluluğuna Halit Aksoy getirildi.


Transfer komitesi de kuruldu
Çatalcaspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hemen başlamayı planlıyor. Yapılan Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımlarının yanı sıra Transfer Komitesi de oluşturuldu. Oluşturulan Transfer Komitesinde Mustafa Burgut, Ali Özbek, Hasan Esgar, Özbay Ata, Vedat Koçer, Arif Yıldız ve Lokman Naroğlu getirildi.


Akbulut’la anlaşıldı
Yapılan görev dağılımı ve ardından oluşturulan Transfer Komitesi Teknik Heyet konusunda çalışmalara başladı ve Çatalcaspor’u iki sezondur çalıştıran Kadir Akbulut ile her konuda anlaşma sağladı. Kadir Akbulut’la iki yıllık anlaşma sağlayan Transfer Komitesi, iç transferde anlaşmak istediği oyuncular ve ardından teknik heyetin raporu doğrultusunda dış transfer çalışmalarını yapacak.


 


HABER: HAKAN SONGUR


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...