Pazartesi, Haziran 17, 2013

Bayraklı: Ahlaki değerleri ön planda tutuyoruz!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa temsilcisi Tunaspor’un Altyapı Koordinatörü Ahmet Bayraklı, Yerel Futbol Sitesine bazı açıklamalar yaptı.



Bayraklı açıklamasında: Planlı, programlı ve tabii ahlaki değerleri ön planda tutarak geçirdiğimiz bir yıl içerisinde bütün takım kategorilerimizdeki sporcularımızın kalitesini yükselttik. Bunun neticesinde liglere katıldığımız 3 kategoride ikinci olduk. Minikler liginin şampiyonluğu son maçta, U16 liginde ise Gazi Mahallesispor’un 1 puan gerisinde mağlubiyet görmeden şampiyonluğu kaçırdık.” dedi.


 


Hedefimiz A takıma oyuncu vermek
Ahmet Bayraklı açıklamasının devamında: “Ana hedefimiz önümüzdeki sezon tüm kategorilerde şampiyonluğu hedefleyip aynı zamanda A takıma bu sezon vermiş olduğumuz 3 oyuncunun sayısını arttırmak ve yetenekli oyuncuları A takım kadrosuna kazandırmak olacak. En kısa sürede Bayrampaşa’da Tunaspor’u altyapıda tercih edilen kulüp haline getirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


 


Tüm Antrenör arkadaşlarıma teşekkür ederim
“Bizim için müsabakalarda alınan başarılardan daha önemlisi, ortak saygının var olduğu pozitif bir kulüp çevresine sahip olmaktır.” diyen Bayraklı, bu düşünceler içerisinde çalışma tempomuzu artırdık. Arda Turan tesisleri dışında Okan Buruk ve İnönü Endstri Meslek Lisesi Sahalarını kullanmaya başladık. Bu vesile ile adı geçen tesislerin yöneticilerine teşekkür ederim. Sözlerimn sonunda bizlere tüm desteğini esirgemeyen başta Tunaspor Başkanı Mustafa Altuntaş ve ekibine teşekkür ederim. Ayrıca Bayrampaşa Kulüpler Birliğinin önerisiyle İlçe Karmasının başına getirildiğini hatırlatan başarılı hoca, “önce Kulüpler Birliğine ve sonra da her konuda desteklerini esirgemeyen Bayrampaşa’daki tüm Antrenör arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.